وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
من دلم میخواد اشک بریزم ولی گریم نمیاد ...اصلا غصه ام شده امشب شب قدره ...همش میگم خب که چی ؟بعد میگم نه کفر نگو ...یه جنگی تو وجودمه که نتیجه اش شده ولو شدن من جلو تلوزیون بدون هیچ حرکتی و تلاشی و حالی....
انجام بدمم اجباره.برای خدا نیست برای اروم کردنه خودمه و عذاب وجدانم .
شما پاشو وضو بگیر چند تا صلوات بفرست چند بار استغفار بگو. نمازت رو هم بخون. انشاءالله خدا خودش حست رو درست می کنه. به داشته هات فکر کن. مثلا همین سلامتی. هر عضو بدن سالمت میلیاردها میلیارد می ارزه. مغز و سیستم عصبی، چشم، گوش، توانایی تکلم، دست، پا، قلب، کلیه، کبد، معده، روده، سیستم گردش خون و...... بخوای بشماری تموم نمیشه. 10 دقیقه شکر برای این نعمت ها زیاد نیست. امیدوارم حال دلت خوب بشه🌷