بیاید بگید اسم شوهرتونو/ دوست پسرتونو چی سیو کردید توی گوشیتون😁اعتراف کنید ببینم کیا بعد دعوا و قهر عوض کردن فحش گزاشتن
و اون چی سیو کرده شمارو؟
عزیزان لطفا برای عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستید.❤اخه خیلی تعریف شنیدم از دعای نی نی سایتیا😍❤من میخوام خیابونای شهرو با تو گَز کنم💔دارمش ولی ندارمش💔💔بعضی موقع ها همه چیز هست ولی به جز اونی که باید باشه🥺💔کنکور دارم امسال برام دعا کنید😍❤ کاربری هستم بدون اینکه قضاوتت کنم جوابتو میدم 🙃😍
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
میگن دروغ میگی که با ایشون رلی البته خیلی مهم نیس نظرات مهم اینه که خودم میدونم ولی خب ...
تازه پی بردم از قضیه نمیدونم چرا بغصیها میگن دروغ میگی بعضیها دروغ میگن در هر صورت تهمت به من ربط نداره بخوام ته قضیه در بیارم شده بهم دروغ گفتن از بغلش رد شدم با وحودیگه متونستم ضایعش کنم زیادم خانومهای اینجا جدی نگیر زیادولشون کن موفق باشی
هیچ وقت کسی تامقام خدای بالا نبر..میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه
اتفاقا تعریفتونو کرده بود،به مزخرفاتی که میگن گوش نده انرژی مثبتا رو ببین 🥰🥰🥰
همینم میگذره
😀
از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.
هیچی به اندازه جاری زشت به آدم اعتماد بنفس نمیده با خودمعهد بستمبه هیچعنوان داخل تاپیک های ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخهجدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بیشعور زودتر منقرض میشد🤣