بیاید بگید اسم شوهرتونو/ دوست پسرتونو چی سیو کردید توی گوشیتون😁اعتراف کنید ببینم کیا بعد دعوا و قهر عوض کردن فحش گزاشتن
و اون چی سیو کرده شمارو؟
عزیزان لطفا برای عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستید.❤اخه خیلی تعریف شنیدم از دعای نی نی سایتیا😍❤من میخوام خیابونای شهرو با تو گَز کنم💔دارمش ولی ندارمش💔💔بعضی موقع ها همه چیز هست ولی به جز اونی که باید باشه🥺💔کنکور دارم امسال برام دعا کنید😍❤ کاربری هستم بدون اینکه قضاوتت کنم جوابتو میدم 🙃😍
میگن دروغ میگی که با ایشون رلی البته خیلی مهم نیس نظرات مهم اینه که خودم میدونم ولی خب ...
تازه پی بردم از قضیه نمیدونم چرا بغصیها میگن دروغ میگی بعضیها دروغ میگن در هر صورت تهمت به من ربط نداره بخوام ته قضیه در بیارم شده بهم دروغ گفتن از بغلش رد شدم با وحودیگه متونستم ضایعش کنم زیادم خانومهای اینجا جدی نگیر زیادولشون کن موفق باشی
هیچ وقت کسی تامقام خدای بالا نبر..میره اون بالا واست عذاب نازل میکنه
هیچی به اندازه جاری زشت به آدم اعتماد بنفس نمیده با خودمعهد بستمبه هیچعنوان داخل تاپیک های ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخهجدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بیشعور زودتر منقرض میشد🤣