2777
2789
عنوان

💙💚💛💜💖شعر💖💜💛💚💙

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 132 پست
برای فرهاد شدن کوه کندن لازم نیست همین که دل نکنی کافی ست...

بیا تا دست ازین عالم بداریم

بیا تا پای دل از گل برآریم

بیا تا بردباری پیشه سازیم

بیا تا تخم نیکوئی بکاریم

https://abzarek.ir/service-p/msg/138343   🖤 دوست دارم بابا🖤🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  باشه نمیدونم کجان @ارزوجان    

سلام عزیزم مرسی.

متاسفانه  توی سایت ی توهین هایی امروز ب من‌کردن برای همین نیومدم🥺

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
سلام عزیزم مرسی. متاسفانه  توی سایت ی توهین هایی امروز ب من‌کردن برای همین نیومدم🥺

ای داد چند روز قبل هم به من کلی توهین  کردن  جوری که تمام تایپک هام رو حذف کردم. خیلی اینجا دل میشکنن 😔

بیا تا دست ازین عالم بداریم بیا تا پای دل از گل برآریم بیا تا بردباری پیشه سازیم بیا تا ...

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم

فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد

من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم

شراب ارغوانی را گلاب اندر قدح ریزیم

نسیم عطرگردان را شِکَر در مجمر اندازیم

چو در دست است رودی خوش بزن مطرب سرودی خوش

که دست افشان غزل خوانیم و پاکوبان سر اندازیم

صبا خاک وجود ما بدان عالی جناب انداز

بود کان شاه خوبان را نظر بر منظر اندازیم

یکی از عقل می‌لافد یکی طامات می‌بافد

بیا کاین داوری‌ها را به پیش داور اندازیم

بهشت عدن اگر خواهی بیا با ما به میخانه

که از پای خمت روزی به حوض کوثر اندازیم

سخندانیّ و خوشخوانی نمی‌ورزند در شیراز

بیا حافظ که تا خود را به ملکی دیگر اندازیم

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐
سلام عزیزم مرسی. متاسفانه  توی سایت ی توهین هایی امروز ب من‌کردن برای همین نیومدم🥺

سلام خوبی 💙

چرا توهبن

عاشق سربازی و موتور سواری، کاش پسر بودم حداقل این دوتا رو تجربه میکردم😢یه چپ دست باهوش🙂عاشق جنگی کردن خروس ها با فلفل. البته اگه دزدا بزارن🙃عاشق درست کردن سوت با یه خوشه گندم سبز😁انقدر فضول بودم و تو خاکا بازی میکردم موهامو تراشیدن😶همیشه در حال ولویی✌️😐 لحجه ی ما خیلی شیرینه ولی نمیدونم چرا خودمون بدمون میاد😕  یه نمونش اینه که به کثیف میگیم‌⇦پِچَل😐😐

سلام

چه توهینی چرا؟؟

میشه پروانه🦋شد به هر گلی نشست..🌻اما بهتره مهربون شدو به هر دلی نشست...........❤
ای داد چند روز قبل هم به من کلی توهین  کردن  جوری که تمام تایپک هام رو حذف کردم. خیلی اینج ...

خیلی☹☹☹واقعا خیلی ناراحت شدم

بهم میگن تو گفته بودی ۲۹ سالته و ی دخترداری

ولی الان میگی ۲۱ سالته و بارداری🥺

درصورتی که این کاربری مال خالمه😥😭چجوری پاک کردی عزیزم؟

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
سلام خوبی 💙 چرا توهبن

سلام عزیزم

این کاربری ی خالمه ک ۲۹ سالشه توی تاپیک های قبلی هم‌گفته ۲۹ سالشه

من ۲۱ سالمه و از وقتی ک این کاربری دست منه گفتم ۲۱ سالمه 

بعد میگن خیلی دروغ گویی 🥺

سلام چه توهینی چرا؟؟

سلام عزیزم😘

خالم ۲۹ سالشه و ی دختر۹ ساله داره 

توی تاپیک هایی ک رفته بود و تاپیک هایی ک زده بود گفته بود ک ۲۹ سالشه 

ولی من ۲۱ سالمه و باردارم 

بعد از وقتی کاربری دست منه گفتم ک من ۲۱ سالمه امروز اسکیرین شات های پیام های خالمو ک گفته ۲۹ سالمه رو گذاشتن ب من میگن دروغ گویی😞😞

خیلی☹☹☹واقعا خیلی ناراحت شدم بهم میگن تو گفته بودی ۲۹ سالته و ی دخترداری ولی الان میگی ۲۱ سالته و ...

عزیزم 😔🌸

تایپک هام هیچ پستی توش نبود همه اش قفل بود وخودم پاکشون کردم. 

عزیزم 😔🌸 تایپک هام هیچ پستی توش نبود همه اش قفل بود وخودم پاکشون کردم. 

😞😞

خیلی دلم شکست

ی نفرهم راجبم تاپیک زد و بهم فحش داد😞

وای خدایا عزیزم.🤕😢

😘قربونت برم ک انقدر مهربونی🥺❤

عزیزمی  دوست خوبم آرزو جان  اسم. من هم. آرزو هست

😍😍😍عزیزممممم😍😍😍😍خوشبختم😘🤝