2777
2789
عنوان

چرا اینقدر دختر مجرد زیاد شده..

| مشاهده متن کامل بحث + 2858 بازدید | 62 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز الان میتونه بارداربشه...بالای ۴۰سال امکان بارداری ۵درصده

نمیدونم هرچی خدا بخواد اگه خدا بخواد باردار هم میشه.من که تو سن باردار شدن خوب ازدواج کردم چی بگم خدا نخواسته برام باردار بشم الان چند ساله باردار نشدم .شاید واسه اون تو ماه اول بچه بیاد براشون خدا اگه بخواد ناممکن راممکن میکنه

نه عزیز...ولی مادر شدن چیز خیلی قشنگیه وقتی پیر ومسن شدی اگه ازدواجو بچه ای نباشه تنها میشی...بخصوص ...

ملاک های هرکسی برای زندگی فرق داره 

یکی عاشق بچه و شوهره یکی دیگه با یه چیز دیگه حالش خوب میشه

البته تقصیرتوام نیست داری توی جهان دهمی زندگی می کنی که همه چیز به زایدن ختم میشه شوهر دادن دختراشونم از نون شب واجب تره اگه کمی از عقلمون کمک می گرفتیم اینقد بدبخت نبودیم

خواهر شوهرم ۴۱ سالشه تازه امسال عقد کرداونم با یه همسن خودش پسره هم مجرد بود خیلی به خواهرشوهرم میرس ...

جدی!!! بعد خواهر شوهرت شاغله شرایطش خوبه؟ قیافش چطوره؟

والا الان  پسر مجرد 40 ساله نیست یا خیلی خیلی کمه باز ایشون خدا کمکش کرده همچی شرایطی براش پیش اومده

بابا سنی ندارین 

چرا دیگه چشم به بزنم میشم ۳۲ و ۳۳

اخه پسر درست و حسابی تو فامیل اشنا همسایه نداریم که بگم مثلا ۴ سال دیگه با این ازدواج میکنم 

اصلا کسی اطرافم نیست 

با لیسانس هم کار متناسب نیست فقط کار برای مردمه 

دوست دارم ازمون های  رشته خودمو قبول بشم ک باید ۳ یا ۴ سال تو خونه بخونم

کسی نمیبینم 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
نه عزیز...ولی مادر شدن چیز خیلی قشنگیه وقتی پیر ومسن شدی اگه ازدواجو بچه ای نباشه تنها میشی...بخصوص ...

بچه هام بزرگ میشن مارو ول می کنن بعدشم بعضیا قصدشو ندارن یا اینکه تن به هر ازدواجی نمیدن هرگردی گردو نیست من خودم ازدواج نمی کنم چون همه میگن واقعا زیبای قبل کرونا می رفتم بیرون همه نگاهم می کردن می گفتن زیباه شرایط مالیمم خوب تک دختر خونم زندگی همه پستی بلندی داره اما مجردی برام راحت تره اگه قصد ازدواجم داشتم باهرکسی زیر یه سقف نمی رفتم

چون ازدواج یه انتخابه نه یک اجبار یا هدف

برای همین جدیدا خیلی ها تمایل ندارن هرگز ازدواج کنن بخصوص بین دخترا خیلی زیاد شده منم دیدم...

بهترین خواستگار های خوشگل و پولدار و دکتر رو رد میکنن...

بقیه دخترا آرزوش رو دارن

چرا دیگه چشم به بزنم میشم ۳۲ و ۳۳ اخه پسر درست و حسابی تو فامیل اشنا همسایه نداریم که بگم مثلا ۴ سا ...

خودتو دست کم نگیر خودتو بالا بگیر چرا جوری حرف میزنی انگار کسی قبولت نداره

من اصلا خواستگار نداشتم

واقعیت دوتا داشتم

ک هردو را کسی معرفی کرده بود.. یکی ک اصلارجدی نبود.. پسره نه کار داشت نه فرهنگش بمن میخورد نه هیچی

دومی ماجراش جدی شد ولی اخر ب نه رسیدم

خیلی ناراحتم ک خواستگار ندارم

نمدونم چیکا کنم. 

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 

من دانشگاه رفتم

چندماهیه سرکار میرم

ی دوره ارایشگری رفتم

با مامانم بیرون میرم

ولی نمدونم چرا هیچ موردی برا من پیش نمیاد، بیاد خواستگاریم. 

برای ازدواج خوب و خوشبختیم دعام میکنید؟ 
خودتو دست کم نگیر خودتو بالا بگیر چرا جوری حرف میزنی انگار کسی قبولت نداره

گلم من ریا نشه خودم  قیافه اخلاق و.. همه چی خوبه 

ولی اصلا ادم درست حسابی اطرافم نیست که بدرد من بخوره برای ازدواج   سخت گیرم نیستم    

آدم کم میاره دیگه  میترسه از اینده 

اصلا هرکی منو ببینه باورش نمیشه من انقدر تنها باشم 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏