2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

155 بازدید | 15 پست

زردی نوزاد روی ۱۱ برای نوزاد ۷ روزه خطرناکه خیلی؟ چیکار کنم؟؟؟؟؟؟😢😢😭😭😭

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

نه عزیزم.وزنش چقدره؟

سلام🙂مادریک نوزادنارس ۳۴هفته ای هستم ...امیدوارم همه زنان سرزمینم طعم مادرشدن رابچشن...(اللهم صل علی محمدوآل محمد)برای شماهایی ک دلتون میخادمادربشید😊امروز۷اردیبهشت ۱۴۰۰من شروع کردم به رژیم گرفتن😊وزن شروع من ۸۰کیلو😱وزن هدف ۷۵فعلااااا😐انشالله که بتونم‌🤭برام دعاکنین منم به وزن دلخواهم برسم وانگیزه داشته باشم چون خیلی شکموام 😌😌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیر بجوشون اگه مال بزگیرت بیاد بریز داخل تشت بچرو بذارش داخل تشت سرشو بیرون نگه دار عرق کاسنی بخورکاهو شیرخشت ترنجبین خیار شربت آبلیمو عالین اب خیار بریز داخل مقعدش داخل پوشکش خیار رنده شده بریز شیرخشت با شیرخودت حل کن بهش بده مهتابیزدرست کن چشماشو بب ند بذار زیر مهتابی 

شیر بجوشون اگه مال بزگیرت بیاد بریز داخل تشت بچرو بذارش داخل تشت سرشو بیرون نگه دار عرق کاسنی بخورکا ...

میترسم به خودش شیرخشت بدم. چیزیش نمیشه؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

پسر چهار روزش بود  زردی ۱۲ بود دکتر بستریش کرد  بعد شد ۶ 

دو روز بعدش دوباره آزمایش دادم شد ۱۸ 

دستگاه گرفتم تو خونه دو شب لخت فقط پوشک داشت 

زیر لامپ مخصوص بود بعد شد ۸

دکتر گفت زردیش به خاطر طر شیر منه باید شیر خشک بهش بدی 

پسرم شیشه نمیگرفت  شیر خودمو دادم  اما تا دوماهگی زردیش ادامه داشت که همون ۶ بود

خودت چیزهای خنک بحور آب انار بخور 

نزار بچه گرم بشه اتاق خنک کن

لامپ مهتابی یاد خانگی به درد نمیخوره

از مطب دکترهای اطفال بگیر شبی برای پسرم ۲۰۰هزارتومان اجاره شد

اما ۱که زردیش از ۱۸ بر به بالا خطر داره 

پسرم الان پنج ماهه هس شکر خدا مشکلی نداره

اما از اونه یه هفته دستش سوراخ سوراخ شد از بس که آزمایش داد

لامپ مهتابی یاد خانگی به درد نمیخوره از مطب دکترهای اطفال بگیر شبی برای پسرم ۲۰۰هزارتومان اجاره شد ...

عزیزم. اره ی شب براش دستگاه گرفتم شبی ۲۰۰ فرداش اومد رو ۶

دوباره رفت بالا

پسر چهار روزش بود  زردی ۱۲ بود دکتر بستریش کرد  بعد شد ۶  دو روز بعدش دوباره آزمایش ...

منم گذاشتمش دستگاه اومد۶ دوباره رفت بالا. وای دارم می میرم