2777
2789
بله. افرادی که مردم رو درگیر زندگی‌ها و شخصیت‌های خیالی‌شون می‌کنن و خودشون خوش می‌گذرونن. به هر قیم ...

دقیقا خیلی سخته زندگی ی نفرو باور میکنی حسش میکنی برا شادیش خوشحال میشی برا ناراحتیشم همینطور بعد میبینی همش پروغ بوده 😐خب اینم میشه بازی با احساسات 

کاربر قدیمی هستم 😁
خب حتما اون ادم کمبود توجه داره  با دو تا به به و چه چه ما بزار اعتماد ب نفسش زیاد شه  چ ...

اگه زندگی‌ها و داستان‌پردازی‌هاشون شما رو تحت‌تأثیر قرار بده، اگه باعث درگیری ذهنی و به‌هم‌ریختگی روانی‌تون بشه، اگه غصه‌دار بشید واسه چیزهایی که اصلن وجود نداره، بازم نظرتون همینه؟! حداقل من، تا جایی که می‌دونم این‌جا خیلی‌ها زخم‌خوردۀ کاربری‌های مجهول‌الهویۀ معلوم‌الحال‌ن.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کاربر نی نی سایت میگی؟

انگار کاربریش ترکیده پس چجوری میتونه لایک کنه🤔

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

بچه‌ها مگه من گفتم می‌خوام عکس رو بذارم؟

من راجع به عکس‌ها و زندگی‌های خیالی و دروغین حرف زدم!

نگران نباشید نی‌نی‌سایت پُر از تاپیک عکس هست. جای دیگه بهتون می‌رسه.

به قول دوستان روح کامرانیه😄 فکر کنم ربات باشه

😂😂عجب روح بی ادبی

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

یعنی وای از تشنگان عکس :)))

یه صحبت یا درددل اجتماعی بود که تموم شد دیگه.

از اول‌ش هم هدف گذاشتن عکس نبود.

اگه منتظر عکس بودید، به دلیل نخوندن پست یا رهاکردن هدف اصلی و چسبیدن به حواشی بوده.

2790
2778
2791
2779
2792