2777
2789
عنوان

ازدواج عجیب غریب داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 9803 بازدید | 190 پست
دخترعموم باداداشت رابطه کامل داشت الانم باپزشکعقد ورد خدایا مناجات  کن

منم  تعجب کردم بابا

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصن غمت نباشه اسی 

زن داداشت هر چقدر هم که خراب و بی حیا باشه به گرد پای داداشتم تو بی حیایی و خراب بودن نمیرسه🤣🤣🤣

داداشت به دختر عموش که ناموسش هست رحم نکرده ولی خب زن داداشت فقط شلوار پاره پوشیده و از دوس پسرش حرف زده 

خودت بشین ببین کدوم خراب تره🤣🤣🤣

اصن غمت نباشه اسی  زن داداشت هر چقدر هم که خراب و بی حیا باشه به گرد پای داداشتم تو بی حیایی و ...

داداش من احمقه و سر خریتاش همرو بدبخت کرد 

الانم دلش دنبال دختر عمومه و ذره ای علاقه ب زنش نداره

الله وکیلی چه خانواده های عجیبی هستین

همیشه فکر میکردم فک و فامیل ما قوم ثمودن

اینجا میام امیدوار میشم

اگه آخر یه بحث جدی به نام کاربری من که فقط محض شوخی هست متوسل بشی،یه احمق به تمام عیاری  
اوایل ازدواجمون تو دعوا شوهر ب اصطلاح سه طلاقه کرد منو. اما جلو مولوی دستشو گذاشت رو قران ز ک زنم د ...

شرع میگه حرف طلاق دادن اونم توعصبانیت اعتبارنداره

واگه حرف مهریه باشه،حبه قندو...نیست بایدمهرتوکامل بده

اصن غمت نباشه اسی  زن داداشت هر چقدر هم که خراب و بی حیا باشه به گرد پای داداشتم تو بی حیایی و ...

یه جملت دلمو از اعماق سوزوند: به ناموس خودشم رحم نکرده .......

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷
درست خیانت کرده  ولی خدایی خواهرشوهرم خیلی سرتر بود هم از لحاظ قیافه و هم ادب و تربیت  و ...

اره   خیلی درست  تربیت شده که زیر خواب پسره شده😐😐😐

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

اصلا قبول ندارم که چون طرف به این وضع افتاده آه طرف گرفتتش.

چون کسی که کاری ازش بر نمیاد و راهی نداره برای انتقام با  افسوس و آه باعث میشه گریبان طرف بشه این منطقیه؟

نهه.

پس جریان چیه؟ جریان این هست که با هر کسی هر طور رفتار کنی بازتابش رو دریافت میکنی . این دلیلشه 

راجب داداش شما هم هیچ نظری ندارم فقط میتونم بگم برای رهایی از خواهر شوهرت بی فکر و عجله دست رو کسی گذاشت که ۱/۳ اونم نبوده

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙
اره بیغیرت رفته کلی موراکی خریده ک زنش باهاش آشتی کنه

😒😒ن بیا سریع بیخیال بشه زندگی رو😏

سرت تو زندگی خودت باش....

زندگی اوناس ب شمارربطی نداره...

ماشالله ادبتم ک....کی میگه بی غیرت...خاک برسر😏

سرمون.توکارخودمون.باش#  

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 
داداش من احمقه و سر خریتاش همرو بدبخت کرد  الانم دلش دنبال دختر عمومه و ذره ای علاقه ب زنش ندا ...

جم تی وی شده به زن شوهر دارم چشم داره بگیدش کمتر فعالیت کنه یه استراحتی هم به خودش بده 

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷