2777
2789
عنوان

ازدواج عجیب غریب داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 9803 بازدید | 190 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فکر کنم طفلی ذوق داشت و گیر نمیداد  خلاصه هر کاری میکرد  الان دوماهه عروسی کردن  د ...

مگه برادرت از اول طرز زندگیه این خانمه نمیدونست میخواست نسازه کاش ازدواج نمیکرد

چن سالشه داداشت

There is GOD💚💚💚   ..                                               
دیگه وقتی با دخترعمو رابطه داشته و بدبختش کرده و ولش کرده و بهش تهمتم زده خدا اینطوری تو کاسه ش گذاش ...

خلاصه ما رفتیم خونشون داداشم بدجوری کتکش زده بود سر اینکه  ی پسره بهش پیام صمیمانه داده جوری ک انگار بینشون ی چیزی هست

چرا دلتون برای دختر عمو سوخت؟؟؟؟؟؟؟؟ میگه خیانت کرده بود ، جزای خیانتکار سطل آشغاله

از کجا معلوم خیانت کرده بود ؟؟ نگاه چه سری جزای عمل و تهمتشو داد

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
چرا دلتون برای دختر عمو سوخت؟؟؟؟؟؟؟؟ میگه خیانت کرده بود ، جزای خیانتکار سطل آشغاله

تهمت زده بهش🥺

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!