2777
2789
عنوان

چه حرفی از شوهرتون شنیدین که دلتون قنج رفت یهو

| مشاهده متن کامل بحث + 4787 بازدید | 136 پست
خب دلیلش چیه؟ 😉

نمیدونم چرا...بخدا ادم عصبی نیستم...ولی اطرافیانم کلا ب حرفمن...یعنی میترسن ک گوش ندن ب حرفام

♠️من یه درخت تنومندم که ریشه هاش محکم شدن داخل خاک..هیچ طوفانی این درختو تکون نمیده❤😊                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثرن میگه تو اگ نباشی منو گرگ میخوره اولا بهم برخورد فکر کردم یجور توهین ازش پرسیدم گفت مونده ب تعبیر تو ک من چی میگم. منظورم اینه نباشی من ناقصم. کاری ازم برنمیاد به تو دلگرمم😍😍

یک بار زندگی میکنیم پس سعی کنیم غصه نخوریم.حسود نباشیم.آینه باشیم...
من که والا غیر از تعنه و تیکه و کنایه چیزی ندیدمو نشنیدم فقط دیدم یه حرفایی به بعضیا میزنه که دل اون ...

این حرفا زخمش ابدیه 

هیچ وقت خوب نمیشه

صرفا نظرم رو میگم.اعلان ها رو هم نخونده حذف میکنم.مهربون باشیم☺
از اون حرفاست که ادم نفس راحت میکشه

اره بخدا😂

رفته بودیم فست فودی رو دیوار نوشت همینو هنوزم هست

روی دیوار خونه بابام ایناهم نوشته

😅😅😅

نگاه به نام کاربریم نکنید خب هرچی گذاشتم گفت تکراریه مجبورشدم🙈

امروز گفت تو کوچولوی کی هستی؟🤩

می‌دونم زیادم از اون حرفا نبود ، ولی من عاشق اینم بهم بگه کوچولوی من🤩

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

ت راه محضر تا خونه، توی ماشین قبل پیاده شدن ک بریم پایین گفت ی وقت حرص گذشته نخوریا، فکزشم نکن

اخه من ی بار طلاق گرفته بودم 

خیلی اروم شدم خیلی 

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

یه بار دعوای سختی کردیم من رفتم خونه بابام و قرار شد جدا بشیم یعنی پدرم گفت تعطیلی تموم شد باید بریم برای دادخواست درست فردای دعوامون شوهرم زنگ زد بابام افتاد به گوه خوری که بیام زنم ببرم پدرم گفت ن دیگه تمومه شوهرم گریه کرد پشت خط منم بودم پیش بابام گفت آقاجون من جز(اسمم)کسی تو این دنیا ندارم 

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹