2777
2789
عنوان

جز ۱۲ و ۶ قران

| مشاهده متن کامل بحث + 102 بازدید | 23 پست

@اعتصامی  سلام ابجی جونم

من دیروز پری شدم بین نماز مغرب وعشا

روزه ام باطله؟ یافقط نمازش؟ میتونم نمازشو قضا کنم؟ ولی درحد لکه بینی کم رنگ امروز کامل پری شدم لطفا رهنماییم کن❤

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕

سلام خواهر جان🌸💕🌹 خوبی عزیزم میشه لطفا در خواستم رو قبول کنی 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@اعتصامی    سلام ابجی جونم من دیروز پری شدم بین نماز مغرب وعشا روزه ام باطله؟ یافقط نم ...

سلام آبجی جون صبحت نورانی به لطف خدا خوبی عزیزم ببخشید اعلان رو ندیدم اتفاقی آمدم این تاپیک 

@بوه

سلام خواهر جان صبحت نورانی به لطف خدا خوبی عزیزم دوستمون سوال داره لطفا راهنمایی اش کن 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
سلام اگر جرم داشت ک باید مجدد غسل کنی اگر فقط رنگ بود اشکالی نداره  البته مرجعت کیه

عزیزم روز هفتم پریود غسل کنیم فرداش ترشح قهوه ای ببینیم باز غسل داره هرجایی میخونم خیلی سربسته نوشته یکی میگه اره یکی میگه نه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
@اعتصامی    سلام ابجی جونم من دیروز پری شدم بین نماز مغرب وعشا روزه ام باطله؟ یافقط نم ...

سلام عزیزم دیروز که اذان گفته بوده پس کلا روزت درسته 

ولی اگه وقت پریدته و پرید شدی و استحاضه نیست موقع پرید روزه نمیگیری نمازشم قضا نداره فقط روزه قضا داره.

درمورد نمازدیروز هم همون که اذان گفت شروع کردی نماز بخونی پریود شدی قضا نداره،ولی اگه از وقت اذان گذشته بـده شما یعنی شما در اون نماز میتونستی نمازتو یخونی ولی به تاخیر انداختی و بعدشپریود شدی نماز مغربت درسته ولی عشا قضا داره.

موفق باشی💚

سلام عزیزم دیروز که اذان گفته بوده پس کلا روزت درسته  ولی اگه وقت پریدته و پرید شدی و استحاضه ...

سلام  به روی  ماهت فداتم اجی جونم

پس این شد فقط نماز عشا رو باید قضا کنم درسته؟

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕
سلام  به روی  ماهت فداتم اجی جونم پس این شد فقط نماز عشا رو باید قضا کنم درسته؟

اره تو پریودی فقط موقع شروعش اگه نمازتو سروقتش پریود شدی یعنی وقت نداشتی بر ادا نمازت نیاز ب قضا کردنش نیست،، نه اگه وقت داشتی نمازتو دیرخوندی مثلا نیم ساعت از اذان گذشته بود تو شروع بخوندنش کردی پریود شدی اره باید قضا کنی چون تو اون نیم ساعت وقت خوندنشو داشتی و به تعویق انداختی مابقی نمازات تا پایان پریودیت قضا نداره

سلام خواهر جان🌸💕🌹 خوبی عزیزم میشه لطفا در خواستم رو قبول کنی 

سلام عزیزم مرسی تو خوبی

قبول کردم مهربونم

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
سلام عزیزم مرسی تو خوبی قبول کردم مهربونم

خواهش میکنم خواهری.. ممنونم شکر خدا خوبم 

لطف کردی عزیزدلم 🤗💚💕🌹