paridaryaei77 مدیر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 71 عنوان عکس جهیزیه | مشاهده متن کامل بحث + 4114 بازدید | 113 پست سلام دوستان میخام عکس جهیزمو بذارم بعضیاش برای قبله بعضیاش برای الان و خیلی چیزا برداشته شده یا گذاشته شده خاستم شماهم باهام تو خوشحالیم شریک باشید ۵ فروردین عروسیم بود 😍😍😍 1400/02/10 | 22:54 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40683 چه قشنگه جهازت 😍مبارکتون باشه وانشالله بادل خوش استفاده کنید کدوم شهرید؟ مثل مارسم جهازچیدن دارید راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
laleeeee عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 1725 فداتشم عزیزم .انشالله که توام خوشبخت بشی و زود زود خونتو بچینی مرسی گلم انشالله
safar1990 عضویت: 1397/08/30 تعداد پست: 3757 عاقبت بخیر شی.یخچالت مارکش چیه ؟ میشه بگید قیمتشو؟جاروبرقیت بوش لوله کنفیه؟ اون چند شد ؟ لطفا برای ازدواج خواهرم و بهتر شدن وضعیت زندگیمون دعاکنید دوستای گلم.
paridaryaei77 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 71 البته بعدا اگه تونستی از این رو فرشی هایی بگیر که فیکس میشه روی فرش اره عزیزم میخام بگیرم فعلا که همه جا یستس و باید سفارش بدم
چاوکال عضویت: 1399/07/17 تعداد پست: 3182 اره عزیزم میخام بگیرم فعلا که همه جا یستس و باید سفارش بدم کدوم شهرید که ماشالله خونتون بزرگه
paridaryaei77 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 71 چه قشنگه جهازت 😍مبارکتون باشه وانشالله بادل خوش استفاده کنید کدوم شهرید؟ مثل مارسم جهازچیدن ... ممنون گلم . کرج . داشتیم ولی انجام ندادم بخاطر کرونا
anahitajoon عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 6864 مبارکتون باشه 😍 من شخصا مبل و ..سلطنتی برای خونه های کوچیک نمی پسندم به خوشی استفاده کنین 🎉🎈🎉🎈🎉 خواهان کسی باش که خواهان تو باشد …
paridaryaei77 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 71 عاقبت بخیر شی.یخچالت مارکش چیه ؟ میشه بگید قیمتشو؟ جاروبرقیت بوش لوله کنفیه؟ اون چند شد ؟ ممنون. یخچالم هیمالیا فک کنم ۲۵ یا ۳۰ . نه بوش نیس اسمشم یادم نیس خیلی سخته 😁
saberehhhhhh عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 40683 ممنون گلم . کرج . داشتیم ولی انجام ندادم بخاطر کرونا خیلیم عالی ماکه رسممونه ولی الان چون کروناس اصلاکسی خونه تازه عروس دامادنمیره راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
paridaryaei77 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 71 کدوم شهرید که ماشالله خونتون بزرگه کرج . بله بزرگه ماشالله
paridaryaei77 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 71 مبارکتون باشه 😍 من شخصا مبل و ..سلطنتی برای خونه های کوچیک نمی پسندم به خوشی استفاده کنین ... مرسی عزیزم . خونم کوچیک نیس که بزرگه
tazewared عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 1590 مبارکه عزیزم ایشالا خوشبخت بشی خونه به اون بزرگی کاش دوتا خواب داشت. جهیزیت بی نقصه مبارکت باشه فقط میز تی وی انگار کوچیکه تی وی توبزن دیوار بعد روی میزش مجسمه ای چیزی بزار یا تاپیک نزن یا پاسخگو باش به سوالات
paridaryaei77 مدیر استارتر عضویت: 1400/02/10 تعداد پست: 71 خیلیم عالی ماکه رسممونه ولی الان چون کروناس اصلاکسی خونه تازه عروس دامادنمیره ماهم رسم داریم ولی من نذاشتم کسی برای چیدن بیاد ولی فردای عروسی ۱۵ نفر اومدن ولی سریع رفتن دیگه مجبوربودم
دختری_از_جنس_شیشه_94 عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 2235 مبارک باشه عزیزمخبلی خوشکل بودنهارخوری رو چند خریدید