2777
2789

میتونی بری تو سایت ثبت احوال،بعد  مثلا بنویسی اسم با حرف ن بعد لیست اسم هارو واست میاره با معنیشون ببینی کدومو بیشتر دوست داری

دارم تلاش میکنم شاد و خوشبخت دو عالم باشم🌸🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشااله ۲۶ام پسرت دنیا میاد؟

پسرمن ۲۷ام میاد انشااله اسمشو میخوام بذارم آرشا

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
مهراد،مهدیار،عرشیا،

عرشیا اسمه پسره منه 1سالشه😍😍😍😍😍😍😍😍

پدرشوهرم براش انتخاب کرده 

و جالب تر از اون اینکه مادرم قبله فوتش تو مجردیام میگفت همیشه اسم پسرتو میخام بزارم عرشیا منم خوشم می امد 

بعد ک ب احترام پدرشوهرم ک بزرگه و ایشون اسم انتخاب کنن  خودش عرشیارو انتخاب کرد کسی بهش پیشنهاد نداده بودا رفت شناسنامه پسرمو تو بیمارستان درست کنه دیدیم گزاشته عرشیا و منم کللللللللی ذوق کردم 😍

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔

بزار آرسام 

قشنگه من خوشم میاد

بعد ک دختر دارم شدی بزار آوا

منکه پسرم عرشیا هستش اسم بچه های دیگمم میخام بزارم

آرش

عسل 

غزل

😀

هوای دل ببین باران شده شب است و ماه من پنهان شده💔برای آسمان آرامشی بیا ببین دلم طوفان شده💔به خواب من بیا آرامشم ببین چگونه نازَت میکشم💔ببین هوای دل ماتم زده من از خواب تو دست نمیکشم💔
ارسام خیلیه 

فقط یچی بزار ک هم شیک باشه هم فردا یجوری نباشه ک اسمشو مسقره کنن 

متوجه میشی چجوری میگم  یعنی من دراوردی هم نباشه دیگه اسمشو ی عمر قراره با خودش بکشه 

همه بهم میگن داداشو بزار بردیا ولی من دوسندارم یهو 1درصد یکی  از لج صداش کنه بَرده من داغون میشم