سلام, دایی من خیلی تو خط ارزای دیجیتال بوده و هستو درامد خیلی عالی و خوبی داشته براش تاحالا, به تازگی یه مشکلی براش پیش اومده که منو خیلی به هم ریخته و بزرگترین دغدغه این روزامه یه جورایی... پول پدر زن و برادر زنشو گرفته بود ینی خودشون دادن, نزدیک صد ملیون بود و الان 1 میلیارد شده با سودش! این پول تو حسابش تو بیت مکس بود اما الان بلاک شده و اگرم با مشخصات ایرانش بخواد اقدامی کنه حسابو کلا میبندن ب احتمال خیلی زیاد! بخاطر همین از طریق حساب کاربری یه نفر تو روسیه اقدام کرد تا به بیت کوین و ارزاش دسترسی پیدا کنه, اما صرافی بیت مکس بعد از کلی ایمیل و اینا گفته ک اطلاعات دریافتی ک روسی بودن با مشخصات فرد مغایرت داره و حسابش هنوز بلاکه ولی بیت کوین و ارزاش سر جاشه.. فقط نمیدونیم اصلا چیکار کنیم و چجوری دسترسی پیدا کنیم به این پول امانت:((( اگه کسی اطلاعی داره دربارش لطفا کمکمون کنه چون واقعا زندگیمون نجات پیدا میکنه🥺💙
به نظرت کی تا ۷۰ میره شوهرت میگه نگه داریم یا نه رسید به ۷۰ بغروشیم ؟؟ شوهر من میگه تا هاوینگ ...
همین امسال هفتادو میره
بیت کوین رشدش زیاد میشه امسال و سالای بعدی من بودم خودم به شخصه نگه میداشتمش یا وقتی بازار نوسان داره و نزولی میشه و ب سطح ایده التون میرسه بخرید و به سطح دلخواهتون ک رسید و رشد کرد بفروشید با خرید و فروشای زیاد اگر خوب بلد باشید خیلی سود میکنید حتی از نگه داشتنشم بیشتر.