2777
2789
عنوان

اگه همین الان بفهمین حامله این چیکار میکنین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1651 بازدید | 158 پست
کلا از بچه بدم میاد ،الانم خیلی پشیمونم همش فکر میکنم یه موجود چرت تا ابد بهم گیره ،نزاشتن سقط کنم و ...

چرا به دنیا اوردینش گناه داش. ملت هرچی میگن بگن وقتی خودتون دوست نداشتین چرا به دنیا اوردین زندگیو هم برای اون هم خودتون تلخ کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در این درگه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه***مشو غره به امروزت ز فردایت نی آگه
خودم میدونم حامله ام😐
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چرا به دنیا اوردینش گناه داش. ملت هرچی میگن بگن وقتی خودتون دوست نداشتین چرا به دنیا اوردین زندگیو ه ...

من خودمم خیلی حوصله و اعصاب بجه رو ندارم نمیکشم ولی اخه اون طفل معصوم چ گناهی داره خودش ک همینجوری ب این دنیا نیومده شما دنیاش اوردین

در این درگه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه***مشو غره به امروزت ز فردایت نی آگه
میخام بگم دکتر گفته سقط کنی شاید خونریزیت بند نیاد به رحمت اسیب برسه،میشع یه همچین دروغی گفت؟

اره چرا نمیشه 

زنی هم زیر لب گوید؛گریزانم ز این خانه.......ولی از خود چنین پرسید،،،،، چه کس موهای طفلم را....پس از من میزد شانه؟؟؟؟

من خیلی خوشحالم ،ولی میگه من حوصله بچه ندارم،میگه فردا برو دکتر صحبت کن،من هم میترسم از سقط هم دوس د ...

درد بارداری رو تو میکشی درد زایمان رو تو میکشی شب بیدار رو تو میکشی بچه مریض بشه تو بالا سرشی و حرص میخوری به شوهرت بگو💩نخوره 

ببخشیدااا#  

با اين شرايط و زندگی كه ما داريم زندگیمون بيشتر فاکچری تا لاکچری    
میخام بگم دکتر گفته سقط کنی شاید خونریزیت بند نیاد به رحمت اسیب برسه،میشع یه همچین دروغی گفت؟

عصن سقط نکنیا 

با اين شرايط و زندگی كه ما داريم زندگیمون بيشتر فاکچری تا لاکچری    
درد بارداری رو تو میکشی درد زایمان رو تو میکشی شب بیدار رو تو میکشی بچه مریض بشه تو بالا سرشی و حرص ...

اگ زیاد بره رو اعصابم به پدرشوهرم میگم،اون خودش میدونه چیکارش کنه

9/9/99 بهترین اتفاق زندگی من خواهد افتاد...خدایا کمکم کن،وزن اولیه 72،وزن الان64،هدف بعدی 59،هدف نهایی 
بچه چیه تو رو خدا انقد خودتون رو اذیت میکنید ،خوش باشید ،برقصید ،خرید کنید ،تفریح کنید کار کنید ،روز ...

نمیشه متاسفانه برا من شده همه چیز. انقد درگیرش شدم ک احساس بدبختی دارم چون ندارمش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چرا به دنیا اوردینش گناه داش. ملت هرچی میگن بگن وقتی خودتون دوست نداشتین چرا به دنیا اوردین زندگیو ه ...

شوهرم میخاست ،مردمم فقط به حرف نبودن که ،هرروز یه شماره دکتر میدادن مامانم،خیلی به شو هرم گفتم بیااز این شهر بریم کسی دیگه حالمون رو نپرسه بچه هم نمیخایم ،قبول نکرد ،من موندم و یه روزگار سیاه ،به هیچی امید ندارم فقط دوست دارم بمیرم 

کلا از بچه بدم میاد ،الانم خیلی پشیمونم همش فکر میکنم یه موجود چرت تا ابد بهم گیره ،نزاشتن سقط کنم و ...

وای تو منی یا من توام ؟؟؟من واقعا دیگه کشش ندارم حالا خوبه تو اختیار اینو داری که نگهش داری یا نه ولی من نه شوهرم نمیذاره ،همش میگم کاش دنیا بیاد من همون موقع بمیرم ،جهنم اون دنیا ازین وضعی که توشم بهتره   

دلم گرفته خدایا ،تو دلگشایی کن/من آمدم به امیدت ،تو هم خدایی کن 🌹خدایا  من سکوت میکنم ،میسپارم دست خودت ،هم قضاوت با تو  و هم حکم با تو .مرا محتاج رحم این و آن کردی ،ملالی نیست ،تو هم محتاج خواهی شد،جهان دار مکافات است 

اونایی ک بچه ندارین حال کنین باو مامان منم منو با کلی شوق ب دنیا اورده بعد8 سااال الان میگه غلط کردم همچین سرتقی ب دنیا اوردم  ببین من چقد تباهم ب رومم میگه تازه  

نمیشه متاسفانه برا من شده همه چیز. انقد درگیرش شدم ک احساس بدبختی دارم چون ندارمش

خدا هم همه کاراش عجیب غریبن ،من که ارزو داشتم نازا بشم با دفعه اول باردار شدم ،شما هم که ارزوتونه اینجور معطل موندین،ولی با تمام احساس بدبختی که دارین من دوست داشتم جای شما باشم

خدا هم همه کاراش عجیب غریبن ،من که ارزو داشتم نازا بشم با دفعه اول باردار شدم ،شما هم که ارزوتونه ای ...

چرا عزیزم؟.قدرشا بدون .نمیدونی انتظارش چقد سخته. حرف مردم . حسرت خودم‌ شوهرم. قدربدون خدا دوستت داشته ک منتظرت نذاشته . 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم