2777
2789
عنوان

زندگیتون در ماه چقدر هزینه داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 661 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم تا اینجوری حساب نکردم فقط میدونم هر چی میاد خرج میشه حالا اینکه چقدر قسط میدیم چقدر خرج خورد و حوراک یا پوشاک میشه رو نمیدونم

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
نمیدونم تا اینجوری حساب نکردم فقط میدونم هر چی میاد خرج میشه حالا اینکه چقدر قسط میدیم چقدر خرج خورد ...

منم مثل شما هستم هیچ‌وقت نمیدونم برای چی چقدر هزینه میشه

سارا مامانِ آیلین و آدرین👩‍👧‍👦 مدرس ریاضی 👩‍🏫
آخه هر زندگی یه جوریه  یکی ماهی ۳ تومن خرج داره یکی ماهی ۲۰ تومن بستگی به کیفیت زندگی و درآم ...

دقیقاً بخاطر همین این سوال رو اینجا پرسیدم چون کاربرهای سایت زندگی‌های متفاوتی دارن ولی اطرافیان شرایطشون مشابه هم هست

ما 3نفریم درماه 200تومن پول موز و پسته میشه برای پسرم

خرید خونم 500تومن

4شب میریم ابمیوه ای که هرشبش 50میشه 200

200تومنم میوه

200خرج ماشین

200خرید متفرقه

حالا ماهی دوبار بیرون غذا بگیریم200تومن نمیشه هرماهم هرکدوم یه مقدار کم و زیاد میشه که تقریبا میشه گفت 1ونیم

شما خرج چیا میکنید 7 8تومن رو؟ 🤔

ما 3نفریم درماه 200تومن پول موز و پسته میشه برای پسرم خرید خونم 500تومن 4شب میریم ابمیوه ای که هرش ...

ماهی ۲ شهریه مدرسه پسرم

ماهی ۱.۵ شهریه دخترم

بخاطر کرونا مجبور شدم زبان خصوصی ثبت‌نامشون کنم ترمی ۵۰۰

کلاس گیتار هر ۴ جلسه ۲۷۰

همین شد تقریباً ۵ تومن

به قول خودتون هر دفعه هم که از بیرون غذا بگیری میشه ۳۰۰ و ۴۰۰

میوه و آجیل و...هم که خودتون از قیمتش خبر دارید

مثلاً بادام هندی شده کیلویی۴۸۰

خرید لباس و اسباب بازی وکتاب و...بچه‌هام هست که شما بهش اشاره‌ای نکردید که البته هرماه هم نیست

گوشت مرغ ماهی برنج لبنیات و.‌‌... به اینا هم اشاره‌ای نکردید درحالی که رقمش سنگینه