2777
2789
عنوان

س.ک.س تراپی

| مشاهده متن کامل بحث + 11840 بازدید | 49 پست

عزیزم منم اوایل رابطه اینجوری بودم اصلا ارضا نمیشدم بدم اومده بود از س ک س بعد رفتم دکتر بهم قطره گل سرخ داد با یه قرص ویتامین خوب شدم.البته اینم بگم دکتر گفت چون تازه اولشه اینجوری هستی و کاملا نرماله تا ۶ماه گفت شاید اصلا ارضا نشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر گفت از الان که اولشه توقع ارضا شدن نداشته باش یه چند ماه صبر کن درست میشه تقریبا بعد از یک ماه ...

اخه من قبل ازدواج خودمو به ارگاسم میرسوندم...

تصورم از رابطه جنسی دو نفره چیز دیگه ای بود...

فکر میکردم خیلی بهتر ازین حرفا باشه.

اما الان بشدت حالم ازش بهم میخوره.

یعنی اگه همسرم در طول روز بوسم کنه خوشحال و خوبم

اما حین رابطه رومو برمیگرودنم بدم میاد عصبی میشم...

من ۲۳ سالمه همسرم ۲۶ و قبل از ازدواج بهم علاقمند بودیم و رابطه خوبی داریم. مشکل من اینه که بر خلاف ...

اسی اوایلش همه اینجورین معمولا.... بعدش قطره ی گل سرخ عالیه منم تعریفشو شنیدم... بعدش خیییلی معذرت می خوام شما باید از هر چی که.... می کنین به نامزدتون ی جورایی بفهمونین.... ارضا نمیشین چون طبق خواسته شما نیست... همین

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)