2777
2789
عنوان

کسایی که بچه هاشون خوشگله بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 76 پست

برعکسش منم

تو یه خونواده بور من و خواهرم از همه سیاه تر بودیم

الان که بزرگ شدیمه از همشون قشنگ تر شدیمه

هر کی میبینمون میگه تو همون دختر سیاهه بودی😅😅😅

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند سالته؟

بیست ویک

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

نوجوانی عین نوزادی هست پسر من نوزادی خیلی زشت بود الان خدای جذابیت شده تو کل فامیل می خوان بگن یکی خیلی خوشگله می گن از رهامم خوشگل اره یعنی،،، بعد نوجوانی همه زشت میشن مهم بعد بلوغه 

نوجوانی طبیعیه

نبابا بیست و یک سالمه

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

دختر من نوزاد که بود خوشگل نبود،😅 البته اونموقع میگفتم از همه قشنگتره، الان که بزرگتر شده و ۵ سالشه، وقتی عکسای اون موقع رو نگا میکنم میگم الان قشنگتر شده😅 حالا نمیدونم الانم تو چشم من خوشگله فقط😬

گاندی جمله‌ی خیلی خوبی داره که میگه:..«هیچ کس از فاسد حمایت نمیکند، جز فاسد!............هیچ کس از ظالم دفاع نمیکند، جز ظالمین!..........هیچ کس از آزادی دفاع نمیکند، جز آزاد اندیشان!.........و در این میان هرکسی میداند کجای این داستان قراردارد..»
نوجوانی عین نوزادی هست پسر من نوزادی خیلی زشت بود الان خدای جذابیت شده تو کل فامیل می خوان بگن یکی خ ...

گلم بییست ویک سالمه

جالبیش اینجاست که تو سن بلوغ هم خوشگل بودم ولی الان که بیست و یک سالم شده نشانه های بلوغ رو دارم

پیش میاد

ولی گذریه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

پسربزرگم کوچیک بودسفیدوتپل خوشکل الان ۱۴ سالشه سیاه وصورت پرجوش 

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .