2789

این عالیه ازهرنظر

یکسال دارمش 

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من نقره ایشو رفتم اصلا خوب نبود  انگار تو اب ریخته باشی شل بود

خوبیش همونه دیع قلقش دست بیاد میتونی راحت استفاده کنی ادم انگار مژه مصنوعی گذاشته

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت
این عالیه ازهرنظر یکسال دارمش 

چجوری استفاده میکنی مگه؟!

یکساله ک تموم نشده😂😑

من یکی دوماهه تموم میشه زود

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
چجوری استفاده میکنی مگه؟!  یکساله ک تموم نشده😂😑 من یکی دوماهه تموم میشه زود

من تازه بامامانم دوتایی استفاده میکنیم 

بعدیکسال تموم نشده

هنوزم نصفش هس

میگم ک عالیه

اولین ریملیه ک اینقد رفته😐😂🔪

🐥🧸جییییییییغ جیییییییییغ جیییییییییغ....                       چیه؟  چرااینجوری نگامیکنی؟  جیغ ندیدی ؟امضای خودمه دوســ دارم جیغ بزنم   🔪🏃‍♀️تاحالادیدین کسی هم سگ اخلاق باشه🐶هم شوخ طبع👻 ودرعین حال مغرور😌ومهربون وخجالتی؟....سلام اون منم✋🏻  منوبی موقع ازخواب بیدارمیکنین قابلیت استخدام توداعش دارم🔪💔☠️
من تازه بامامانم دوتایی استفاده میکنیم  بعدیکسال تموم نشده هنوزم نصفش هس میگم ک عالیه اولین ...

😂خدانکشتت 

فردا میرم میخرم 

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

[QUOTE=188280336]من تازه بامامانم دوتایی استفاده میکنیم  بعدیکسال تموم نشده هنوزم نصفش هس میگم ک عالیه اولین ...[

چند میخری؟

خثتیخاثوثحثثتثخثحیکوییجثثکویخث۶هوسویث۹ثخیویوی هووووووووووو هیییییییییییی هاااااااااااا ثتثحثثتیاثحثحثتیت
منم اینو ۷ماه کامل استفاده کردم مایعش خیلی زیاده  هم بلند میکنه هم خیلی حجم میده اصلا عالیه&nb ...

چند میخری

[QUOTE=188280336]من تازه بامامانم دوتایی استفاده میکنیم  بعدیکسال تموم نشده هنوزم نصفش هس میگم ...

40 تومن