دخترم_حوریا_ مدیر عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 508 عنوان ای خدا 😔😔😔😔😔پسره | مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 20 پست سلام بازم سوتی اینجای پسره برام تاپیک کامنت گذاشت منم بهش همش میگم عزیزم بعد گفت سوالی دارم منم گفتم بیا خصوصی اونجام گفتم عزیزم بعد پروفایلشو چک کردم تا مرده😖😖😖 مشاور هستم رشته روانشناسی درخدمتم 🥰🥰🥰فقط منو دخترم 🥰🥰🥰 1400/02/10 | 12:29 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترم_حوریا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 508 عجب... منم يبار رفتم تو يه تاپيك سريع اولش فهميدم مرده بعد همه خانوما نميدونستن بهش عزيزم و گلم و ا ... اسمشون طوره ادم نمیده خب مشاور هستم رشته روانشناسی درخدمتم 🥰🥰🥰فقط منو دخترم 🥰🥰🥰
lilibanooo عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 1082 😂😂بگو من چشم خواهری جوابتو میدادم اگر درمیان درد رشد نکنی،درد رشد خواهد کرد🌱🍊
دخترم_حوریا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 508 یه نفر حالا زن بود درخاست داد یعد اصرار قبول کن اولاش از بچه هاش میگف بعد دیدم گیر داده به شیر دادن ... 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣شاید نمیدونسته مشاور هستم رشته روانشناسی درخدمتم 🥰🥰🥰فقط منو دخترم 🥰🥰🥰
دخترم_حوریا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 508 😂😂بگو من چشم خواهری جوابتو میدادم اگه اول میگفت مردم من مشکلی نداشتم این همه عزیزم نمیگفتم مشاور هستم رشته روانشناسی درخدمتم 🥰🥰🥰فقط منو دخترم 🥰🥰🥰
سیلواناااا عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 3701 یبارم رفتم توی تاپیکی جواب ی کاربری رو دادم براش بوسم فرستادم دیدم اقا هست😂..یکی اومد خصوصی از کتک زدنش توسط مادرش گف چقدر دلم سوخت بعدم ب طرز شگفت اوری شرو ع کرد به قربون صدقم اونم از مدلای خیلی احساسی...😂😨 نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
دخترم_حوریا_ مدیر استارتر عضویت: 1399/11/23 تعداد پست: 508 یبارم رفتم توی تاپیکی جواب ی کاربری رو دادم براش بوسم فرستادم دیدم اقا هست😂..یکی اومد خصوصی & ... 🥰🥰🥰🥰🙈🤣🤣🤣🤣🤣🤣 مشاور هستم رشته روانشناسی درخدمتم 🥰🥰🥰فقط منو دخترم 🥰🥰🥰