2777
2789
عنوان

حس ششم قوی

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 45 پست
میشه زمان ازدواج منم بگین با چه کسی هست ـ حس سامان بهم چیه میخوام تنهاش بزارم ولی میترسم یکاری دست خ ...

زمان ازدواج شما هنوز نرسیده و اون فردی که باهاش ازدواج میکنین ۱۸۰ درجه به اون چیزی که توی ذهنتونه تفاوت داره به غیر از اخلاق و رفتار،سامان حس خواصی به شما نداره و الکی میگه خودمو میکشم و اینا با خیال راحت ترکش کن

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
زمان ازدواج شما هنوز نرسیده و اون فردی که باهاش ازدواج میکنین ۱۸۰ درجه به اون چیزی که توی ذهنتونه تف ...

اها مثلا چن سال دیگه 

خونه ماشین قیافه ایناشو میشه بگین چطوره

اللهم صل علی محمد و ال محمد🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اها مثلا چن سال دیگه  خونه ماشین قیافه ایناشو میشه بگین چطوره

آره عزیزم،قدش بلندن،لاغره ،مهربونه ولی نگاهش که می‌کنی فکر میکنی آدم خنثی هستش ولی نه،موهاش مشکیه،رنگ پوستش نسبتا روشنه

به سه چیز تکیه نکن:  غرور،دروغ،عشق ،ادم با دروغ میتازد ،با   غرور می‌بازد ،با عشق میمیرد.      .دکتر علی شریعتی.             جانم فدای ایران 🇮🇷
سلام ،حس میکنم با این خواستگار جدید ازدواج میکنید ولی یکم مشکل هست این وسط منظورم از طرف خانواده شما ...

با یکی سنتی اشنا شدم برای ازدواج شما چی حس میکنید

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
با یکی سنتی اشنا شدم برای ازدواج شما چی حس میکنید

حسم نسبت بهش خوبه ولی یکم دقت کنید و با آشنایی کامل با ایشون ازدواج کنید

بنظرت کی زنگ میزنن برای خواستگاری رسمی؟

زمان می‌بره ولی نزدیکه دو هفته دیگه یا کمتر 

چرا تا الان زنگ نزدن؟

دارن تحقیق میکنن و یکم هم برای این مریضی میترسن

میتونی از ظاهرش بگی

قد متوسط و معمولا بلند تر از شما ،ته ریش موهاشون مشکی ولی نه اون اندازه که خیلی تیره باشه، ابرو ساده 

قد متوسط و معمولا بلند تر از شما ،ته ریش موهاشون مشکی ولی نه اون اندازه که خیلی تیره باشه، ابرو ساده ...

درسته ولی اصلا از اینایی نیستن که ماسک بزنن و رعایت کنن چرا برای مریضی نمیان پس🤕

آمین به هر آنچه صلاح قلب قشنگته..💚
درسته ولی اصلا از اینایی نیستن که ماسک بزنن و رعایت کنن چرا برای مریضی نمیان پس🤕

خودمم حس کردم ماسک نمیزنن ولی از اونور حس میکنم برای کرونا میگن،اگه مثال گفتن باهاتون تماس میگیریم و اگه شما مشکل نداری به پدر یا مادرت بگو زنگ بزنن بگن که چی شد و اینا ولی اگه حساسی صبر کن عزیزم😘حرص هم نخور گلم

از من خوشش اومده؟

ارع،ولی بازم تاکید میکنم خیلی دقت بکن