2777
2789

تو دیگه سو تغذیه داری .. وزنت خیلی کمه حداقل 53 باید باشی حداقل .. دکتر برو خب 

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
تو دیگه سو تغذیه داری .. وزنت خیلی کمه حداقل 53 باید باشی حداقل .. دکتر برو خب 

اره میدونم دکترم میرم اصلا تغییری نمیکنه اشتهامم خیلی کمه اصلا گرسنم نمیشه خیلی سخته😔😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره میدونم دکترم میرم اصلا تغییری نمیکنه اشتهامم خیلی کمه اصلا گرسنم نمیشه خیلی سخته😔😔

دکتر تغدیه رفتی برنامه غذایی داد و نو ب مو عمل کردی و درکنارشم دارو داد و اثر نکرد؟؟؟؟؟؟

قیافه من🔫😑😑وقتی تو تاپیک خانومای باردار میرم ... از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره 😑🔫 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه 😑🔫تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه 😑🔫 یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه😑🔫 موز خوردم بچم نیوفته 🔫😑الویه خوردم، تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره😲 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑کشمش خوردم بچم فلان نشه . یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه . وقتی باد پرده رو تکون میده نوار سربی پرده واسه جنین ضرر نداره؟ ذراتش توی هوا معلق بشه😫😫😫بچه فامیل با لیزر اسباب بازیش نور انداخت روم واسه بچه ضرر نداشته باشه🤦‍♀️ مادرشوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی ..مگه چند روزه دیگه داری تا زایمان ؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                           
دکتر تغدیه رفتی برنامه غذایی داد و نو ب مو عمل کردی و درکنارشم دارو داد و اثر نکرد؟؟؟؟؟؟

بله 😔

2 کیلو فقط زیاد شدم ولی ادامه ندادم خیلی هزینه هاش بالاست دواروهاش خیلی گرونه نزدیک 1 تومن دارو هام میشه 2 ماه یبار

بله 😔 2 کیلو فقط زیاد شدم ولی ادامه ندادم خیلی هزینه هاش بالاست دواروهاش خیلی گرونه نزدیک 1 تومن د ...

یه دستور بهت میدم واسه دو ماهت صد .. صد و پنحاه درمیاد اگر واقعنی میخوری تایپ کنم برات

اسی من توام یا تو منی؟؟؟ منم اصلا اشتها ندارم ۱۲ کیلو کمبود وزن دارم دکتر رفتم اصلا اثر نکرد سینه هم ک ندارم اصلا

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿
چطور چاق شدید؟؟؟

من باشگاه رفتم واسه بدنسازی اونجا مربیم گفت هرروز صبحونه بخور بیا باشگاه برگشتنی هم تخم مرغ و سیب زمینی آب پز بخور وزنت میره بالا من جدی نکردم خندیدم بهش ولی گوش دادم برام ب عادت تبدیل شد و هم چاق شدم هم خوش هیکل خدا خیرش بده😁 الانم لاغر کردم دوباره رژیم گرفتم ب سختی سایزش تغییرنکرد خداروشکر

اسی من توام با تو منی؟؟؟ منم اصلا اشتها ندارم ۱۲ کیلو کمبود وزن دارم دکتر رفتم اصلا اثر نکرد سینه هم ...

جدی 

من به یکی درخواست دوستی دادم اسمش شاهدخت بود مثه شما همونی تو یا یکی دیگه؟؟؟