2777
2789

بچه ها بیایین از مشکلات زندگیتون بگید از ناراحتی ها از گریه ها از دغدغه

الان جوش چی دارید ؟

مشکلتون چیه ؟

بیایین بگین و با هم گریه کنیم😢😩🖤🖤

کیا افسرده ان 

من قرص اعصاب میخوردم دکترم گفت ول نکن اما ول کردم شدیدا حالم بد شده

درد_دل😔#  

حس_غم#  

حس_قبر#  

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلم فقط برا یکی خیلی تنگ شده... خیلی...

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

افسرده درجه یک هستم

توهم میزنم

از مرگ عزیزان میترسم

کار پیدا نمی‌کنم که خیلی خیلی رو مغمه🙃

۱۴ سال درس خوندم ولی چه فایده که کار گیر نمیاد حتی برای منشی شدن، عاشق نوشتن هستپ         

راستش خودمو عادت دادم اخر شب به خواسته هام و ارزوهام و اهدافم فکر کنم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چرا اخه؟ مگه چقدر زنده ایم! بیخیال بابا... هرچقدر تو بخوای فاز منفی بزنی دقیقا چیزای منفی سر راهت قرار میگیره اینکه بگی وای تو چه وضعیتم چه جایی دارم زندگی میکنم همش فاز منفی بدی دقیقاا همونطوری میشه درحالی که یه نفر دیگه تو همون وضعیت تو حالش خیلیی خوبه.مشکلات برا همه هست.زندگی بدون مشکل اصلا تکراریه! 

الان فقط نگران سلامتی نی نی ام هستم و تمام شبانه روز حتی تو خواب هم دارم التماس خدا میکنم امیدوارم صدام رو بشنوه 🙏🙏🥺🥺

خداااااااااااایا هزاران هزار بار شکرت 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
من واسه کنکور فقط حرص میخورم و البته افسردگی ام دارم 😥 

من چند سال پشت کنکورم و مث خر خوندم و هیچ خری نشدم و شدم تو سری خور خونوادم

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

مادرم سکته مغزی کرده خون لخته شد... هنوز خوب نشده بود فلج بلز گرفت از اونور مادربزرگم فوت شد. از اونور خیانت عشقم کشیدم از اونور یکی از اعضا خانواده ام  مشکل عصبی پیدا کرده .‌و هزار تا استرس ام ار ای مادرم و.... ولی من هنوز ادامه میدم