2777
2789
عنوان

وای بالا اوردم آبروم رفتتتتتت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3450 بازدید | 45 پست
تاثیرات فیلم هاست  پسر هم بود من همین رو میگفتم    

🤣

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت رو بزن به بد حالی شوهرت ببرت سرم بزنی  از اونورش بگیر

همینکارو کردم الکی گفتم دلم دردمیکنه اومدم اتاق الان شوهرم میاد بریم 

هیچوقت یادشون نمیره سوژه شدم دیگه

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣
آره خودمم دفه بعدیم اینجوری حرف بزنی فحش بد تر میخوری 

سگ خودتی درست حرف بزن به تو چه من چی میگم به من ربط نداره تو چی هستی یه آدم بدبخت یا یه چیز دیگه که عقدهات سر من میای خالی میکنی

همسرم عشقم پسرای خوشکلم زندگی ما با وجود شما بهشت🌺🏞 و من خوشبخت ترینم💖
افطار کوفتشون شد که اه

این همه ساعت گشنگی و روزه رو تحمل کردندقیق سر افطار این اتفاق افتاد بنده های خدا دیگه مگه میتونن چیزی بخورن اون صحنه تالقمه میخاد بزارن دهنشون یادشون میاد

ولی استاتر بیچارم که دست خودش نبود

دختر نازم بر اثر مریضی فوت شد😭و من شدم یه مادر داغ دار💔 واسم نی نی بعدیم سالم باشه خاهش میکنم فقط یه دونه صلوات واسم بفرستین همین 😭💔🙏
همینکارو کردم الکی گفتم دلم دردمیکنه اومدم اتاق الان شوهرم میاد بریم  هیچوقت یادشون نمیره سوژه ...

کی تمیز کرد 😟

دختر نازم بر اثر مریضی فوت شد😭و من شدم یه مادر داغ دار💔 واسم نی نی بعدیم سالم باشه خاهش میکنم فقط یه دونه صلوات واسم بفرستین همین 😭💔🙏
سگ خودتی درست حرف بزن به تو چه من چی میگم به من ربط نداره تو چی هستی یه آدم بدبخت یا یه چیز دیگه که ...

اولا تو توهین کردی تو اون تاپیک به من به دین به خدا به قرآن توقع نداری که مثل آدم باهات برخود کنم؟

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
همینکارو کردم الکی گفتم دلم دردمیکنه اومدم اتاق الان شوهرم میاد بریم  هیچوقت یادشون نمیره سوژه ...

انقدر غلیظش کن که ناراحت بشن ولی نفهمن بازی هست بد حالیت

ببخشید ولی دلشون میسوزه از حالت تمسخر میاد بیرون 

نه خودت اعتقاد داری حاج خانوم الکی جا نماز آب نکش خودت چی هستی حالا

@نی_نی_یار_5   

@نی_نی_یار_5    

عزیزم این خانم هرجا میره به من توهین میکنه به خدا و دین توهین میکنه فک کنم حالش خوب 

نیست لطفا رسیدگی کنیم 🙂  

تو به من میگی سگ تو داری توهین میکنی 

اول خودت شروع کردی یادت باشه 🙂

از تاپیکات معلومه چی هستی ارزش بحث کردن نداری

تاپیکام چشونه تو یه مشکل ازشون بگو ؟ لابد تو با ارزشی نکشیمون با ارزش