درمونگاهها حقوق مناسب نمیدن خیلیییییی پایینه اکثرا
نه بگرده پیدا میکنه من خودم شنبه تا چهارشنبه از ۹ صبحم اکثرا هم تا ۱ خونه م حقوقم خوبه .اگه دوشیفت برم اندازه یه پرستار بیمارستان حقوق میگیرم .ولی دیگه پنجشنبه تا شنبه خونه م شبم راحت توی خونه م هستم استرس بیمارستانم ندارم
به نظرم یه پرشتار باید حس مسئولست زیاد و مقاومت و صبرو داشته باشه وواینکه عاشق شغلش باهش....شغلا جنسیت ندارننننن
دختر جنوبیتونم من دقیقا از هموناییم که دوست دارم سریع با همه دوست شم و ارتباط برقرار کنم میخوام همیشه شادو پرانرژی و الهام بخش باشم...دهه هشتادیم و عاشق هنرررر به نی نی سایت مثل یه جور کلاسه افزایش تحمل نگاه میکنم لبخندت قشنگ ترین اتفاق دنیاست
بستگی به علاقه تون داره و البته به بیمارستانی که در اون کار می کنید.. گاها در یه بیمارستان با شرایط استیبل شرایط خیلی بهتره و نکته بعدی اینکه هرچقدر سابقه بالاتر میره شیفت های شما هم سبکتر میشه
سبحانک انی کنت من الظالمین فاستجبنا له و نجیناه من الغم و کذلک ننجی المومنین
من خودم قبول شدم اما نرفتم الان هم اصلا پشیمون نیستم چون خیلی خیلی شغل سختیه الآنم که کرونا هست خودتون متوجه شدین.خیلی از پرستاران دارن میان بیرون از شغلشون. بنظرم بقیه پیرا پزشکی ها خیلی بهترن
میشه بگی حقوق ش چقدر ه تو درمانگاه واسه یه شیفت?درمانگاه ش خیلی شلوغ یا خلوته?
اینجا طرح پزشک خانواده هست . براساس جمعیت حقوق میدن مثلا یه جمعیت حدود ۲۰۰۰ تا نزدیک به ۵ میلیون گیر پرستار میاد .از طرفی نوار قلب و تزریقات و پانسمانم ۹۰ درصد به پرستار میرسه ۱۰ درصد مسوول فنی .که اونم متغیره بستگی داره روزی چند تا پانسمان انجام بشه .حالا اگه پزشک بالای ۱۵ سال سابقه باشه ۱۵ درصدم میتونه روی تعرفه بکشه . اگه پزشک دو شیفت باشه حقوق بیشتری نسبت به تک شیفت به پرستار میرسه .مثلا به ازای یه نفر ۷۸۰۰ به پزشک میرسه اگه پزشک دو شیفت باشه به ازای هر نفر ۹۲۰۰ به پزشک میرسه که ۳۰ درصد مربوط به پرستاره .این وسط بعضی از درمانگاهها ۳۰درصد به پرستار میدن بعضیهاش ۳۵ درصد بعضیهاش ۱۰ درصد 😐