2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منو سطحی انداخت مثل انفولانزا چون تست داداشم مصبت شد دیگ منم تست دادم 

ولی داداشم خیلی حالش بدشد بیهوش میشد من مسافرت بودم خونه مامانم بعد اومدم خونه خودم شهر دیگه

از داروها داداشم اطلاع ندارم فقط میدونم پرستارخصوصی‌داشته و واسش سرم ها مخصوص میاورده خیلی خیلی گرون تا زنده مونده

منو دکتر فقژ کدیین داد.آموکسی کلاو.و مولتی ویتامین.ویتامین سی.زینک.د3این ویتامین ها حتما باید بخورین

بخصوص د3 و زینک میگن درمان ریه هاست

منم اینا استفاده کردم درکنارش امپول مسکن سرم میزدم ولی سرمم برا افت فشار بود مثل سرم برادرم مخصوص نبود

عزیزم  داروی امام کاظم حتما استفاده کن  تا ۱هفته بخور ودمنوش کندر  آب سیب وآب هویج  ودمنوشهای گرم   وعدم مصرف سرخکردنیها وشیرینی ها   یعنی ما فقط با اینا یه هفته ای خوب شدیم بدون دکتر وداروشیمیایی  چون دارویی نداره

منو سطحی انداخت مثل انفولانزا چون تست داداشم مصبت شد دیگ منم تست دادم  ولی داداشم خیلی حالش بد ...

من مسکن و ۳تا ویتامینBنوشت برام ترس از امپول ک دارم نزدمشون مسکن هم از دست بابام افتاد کف بیمارستان پودر شد زینک پلاس آزیترومایسین مونته لوکاست کتوتیفن نوشت برا من

ولی داروها مامانم یکی دو قلم بیشتر و براش سرمم نوشت

داخل خود بیمارستان در عرض ۵دقیقه ۲بار غش کردم بار اول فقط خودم فهمیدم با اینکه دکتر بالاسرم بود نفهمید بار دوم پیش بابام بود خداروشکر بابام فهمید بهم

عزیزم  داروی امام کاظم حتما استفاده کن  تا ۱هفته بخور ودمنوش کندر  آب سیب وآب هویج &n ...

داروی امام کاظم چیه؟

اب هویج روزانه تازه میگیریم میخوریم

بیشتر از دمنوش های محلی استفاده میکنیم و این مدت فقط سوپ خوردیم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز