2777
2789
عنوان

نازايي

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 23 پست
میگم کلا ربطی به شما نداره  والا من خواهرشوهرم هی میگه بچه دار شید منم بدم میاد  الان ار ...

منو خانواده شوهرم سر این دعوای بدی کردیم ،دوسال قطع رابطه بودیم،بعد دوسال زایمان کردم خودشون پیداشون شد....

بعدشم با دوتا از خواهر شوهرام هنوزم قطع رابطه هستم،بچه هام ۲۰ ماهه هستن،هنوز ندیدن بچه هامو،چون با دخالتشون فقط خودشونو از چشمم انداختن

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو خانواده شوهرم سر این دعوای بدی کردیم ،دوسال قطع رابطه بودیم،بعد دوسال زایمان کردم خودشون پیداشون ...

واقعا اينجور حرفا نه پيشنهاده نه حتي دخالت بيشعوري و فضوليه اخه جسارتا س ك س دوتا ادم به كسي چه

منو خانواده شوهرم سر این دعوای بدی کردیم ،دوسال قطع رابطه بودیم،بعد دوسال زایمان کردم خودشون پیداشون ...

بخدا من انقدر غصه میخورم

تا منو میبینه حامله نیستی

چرا بچه نمیاری

پس کی میخوای بیاری

یکی دوبار به شوهرم گفتم مگه من و تو قرار نشده تا دو سه سال دیگه درمودرش تصمیم بگیرم دیگه چرا باید به عالم و ادم جواب بدم

اما چه فایده

الان دیگه نه بهش زنگ میزنم نه اینکه ببینمش هم خیلی کنارش میشنم و صحبت میکنم

متنفرم ازش

از همشون 

خدایی اخه زشت نیست پدرشوهر در این باره دخالت کنه؟؟؟؟؟؟؟

خداروشکر برا کوچولوت ولشون کن بابا اینا به خانواده شوهرشون اجازه میدن تو زندگیشون دخالت کنن بعد برا شما تصمیم میگیرن

بخدا من انقدر غصه میخورم تا منو میبینه حامله نیستی چرا بچه نمیاری پس کی میخوای بیاری یکی دوبار ب ...

پدرشوهر من که چپ و راست بهم اس میداد،آخرسر رفتم باهاش دعوا کردم کار به دادگاهم کشید ،تا دمشون بریده شد

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
پدرشوهر من که چپ و راست بهم اس میداد،آخرسر رفتم باهاش دعوا کردم کار به دادگاهم کشید ،تا دمشون بریده ...

خیلی زشته بخدا

همشم تقصیر شوهرامونه اگه اونا مدیریت کنن این مشکلات پیش نمیاد

سلام خوبید ؟ شماره شما رو از نی نی سایت برداشتم  یه کمکی میخوام میدونم شما با زوج های نابارور زیادی در ارتباط هستید

من دانشجوی ارشد مشاوره خانواده هستم ،موضوع پایان‌نامه ام ناباروری زنان هست

به تعدادی خانم که ناباروری اولیه دارند نیاز دارم که برای تکمیل پروژه ام یه مصاحبه داشته باشم ازشون چند تا سوال میخوام بپرسم ازشون

میتونید کمکم کنید و من رو به چند تا از خانم ها وصل کنید ؟