2777
2789
عنوان

بازم بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 33 پست
بیبی چک یکم هم رنگ خط دومش تغییر کنه یعنی مثبته. مبارک باشه. البته ۱۰ دقیقه صبر کن تا درست نشون بده

انشالله ک مثثبت باشه

مرسی عزیزم

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله مثبت عزیزم عکس بی بی چکتو بفرس

فدات شم توعکس نمیوفته گوشیم کیفیت دوریینش پایینه

گرفتم ک بفرستم ولی دیده نمیشه

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
بی بی چک هیچوقت بی دلیل حاله نمیندازه حتما بارداری

مرررسی عزیزم خدااز دهنت بشنوه

دقبقااا  من نزدیکای ۶بار بی بی چک زدم همش منفی بوده

انشالله براشماهم بزودی مثبت بشه عزیزم

دقبقااا  من نزدیکای ۶بار بی بی چک زدم همش منفی بوده

منم خیلی استفاده میکنم تا حالا مثبت نشده 

مطمینن خطا نداره باردار باشی نشون میده

آرزوی من ، آمدن توست💕💙عزیزترین آرزویم؛ بیا و رویاهایم را سروسامان بده👼🏼 

عزیزم منم ۴روز مونده به پری هر از گاهی حالت تهوع دارم یکوچولو نوک سینه هامم یجورایی حساس شدن 

اگ منم بی بی چک بزنم مشخص میکنه از الان؟و اینکه شما بی بی چک رو دقیقا کِی امتحان کردین؟

.....
عزیزم منم ۴روز مونده به پری هر از گاهی حالت تهوع دارم یکوچولو نوک سینه هامم یجورایی حساس شدن  ...

بزنی یه حاله میوفته ولی اگ مثل من عجول نیستی

واسه فردا یا پس فردا بزن دقیق تره

عیب نداره عزیزم انشاالله که بارداری

قربون مهربونیت مرسی گلم انشالله

عزیزم منم ۴روز مونده به پری هر از گاهی حالت تهوع دارم یکوچولو نوک سینه هامم یجورایی حساس شدن  ...

ببین بی بی چک هرموقع استفاده کنی کردی 

شما الان استفاده کن ولی بهترش اینکه ۷روز از پری گذشته باشه

ن من اقدام نکردم🤣🤣 پریودم عقب مینداختم از استرسم بی بی میزوم که باردار نباشم🤣

اهاا.انشالله بهترینا برات رقم بخوره