GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟♀️ But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot..."کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ...... تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
درست میشه ذاتت نیس شخصیتت اینطوری شکل گرفته باید رو خودت کارکنی نترسی
GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟♀️ But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot..."کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ...... تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
کاش هر وقت که دیگه دوس نداشتی تو این دنیا باشی بگی دیگه خدا تمومش کن. منم همیشه میریزم تو خودم. هر کی بهم بدی کنه فقط با خدا حرف میزنم چون کسی رو ندارم بهش بگم
نکنید این کارو با خودتون،با خودتون مهربون باشید ،ااانننننققققددددددد درحق خودتون ظلم نکنیییید،ارزش نداره بخاطر یه ادمای دیگه به خودتون و روح روانتون صدمه بزنید،باشوهرت صحبت کن یا با مشاورصحبت کن مشورت بگیر تا کم کم شوهرت متوجه کارت بشه،دنبال راه حل باش،نه دلیل برای حرص خوردن و عذاب دادن خودت،انقد ظلم نکن به خودت و روح و جسمی که خدا بهت داده
اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...
واقعا میدونم دارم ظلم میکنم به خودم اما خوب شدنی نیس هزار بار باهاش حرف زدم نمیشه که نمیشه ...
عزیزم از مشاور یا یه بزرگترکمک بخواه و مشورت کن،اما اینطوری حرص نخور و عذاب نمیده خودتو،اگه درست نمیشه خب نمیشه دیگه درسته تهش یه راهی هست که بشه،اما اگ باورت اینه که نمیشه خب با خودت بگو نمیشه دیگه و کاری از دستم برنمیاد پس بهش فکرنکن و حرص نخور،نذار زودپیر شی
اگر بخندی میگذره. اگر نخندی بازم میگذره. پس لااقل بخند، تا خوش بگذره ...