2777
2789
عنوان

بچها دیشب دعوای بدی شد شوهرم گفت گیج گفتم جدوابادته بابا

| مشاهده متن کامل بحث + 1251 بازدید | 56 پست
من نمیتونم زبونم اروم نمیگیره میگه توام بگو گیج عمته ننته خودتی چرا ب بابام ک مرده میگی 😑

به خودت نگو نمی تونم، زبونم فلانه، کاریش نمیشه کرد

اینجوری فقط از سر خودت باز می کنی

رو خودت کااار کن که بتونی خشمتو مهار کنی

یه مهارته که همه می تونن یادش بگیرن

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من شوهرم بهم میگه گیج خودمو لوس میکنم میگم خودت گیجی🥺😂 خودتو ناراحت نکن نباید چنین حرفی میزدی ازش ...

میگفت هرروز کارته میخاست زنگ بزنه مامان بابام بیان گفتم اونارو ناراحت نکن چقد گریه کردم ول نمیکرد میگفت دیگه زومون بهم باز شده  بعد گفت باش ولکن رفتم اتاق خابیدم اومد گفت ببخشید گریه کردی و ولت نمیکردم ییک ام زد گردنم 😔

این زبونم کار میده دستم و احتراممو از بین میبره دیگه

من نمیتونم زبونم اروم نمیگیره میگه توام بگو گیج عمته ننته خودتی چرا ب بابام ک مرده میگی 😑

راست گفته بنده خدا...

زلیخا...جان یوسفت راستش را بگو...به خدایت چه گفتی که خودش اینگونه پادرمیانی کرد؟؟!!
به پدرش توهین کردی؟ پدرش که فوت شده؟ خونه پدرش هم نشستی و بهش فحش هم میدی؟ والله نوبره

مادرشوهر.# اسی

چـادر من!!! ❤️❤️تــو بــامـن بـزرگ شدی!🙆‍♀️درتـمام لحظات زندگی ام همرام بـودیـ  با من زیر باران ☔🌧️🌀ماندی و خیس شدی  با من قد کشیدی تغییر کردی با من زیر افتاب گرمت شد.. .من یک محجبه ام برایم از سختی هایش بهانه بیاور!😶ولی بدان حرفایت روی من اثر ندارد🙃من در این دنیا باحجاب بودنم را باهیچ چیز عوض نمی کنم😊😍❤️شاید از نظر بعضی ها زیبا نباشد 🤪ولی تمامم را به رخ هرکس و ناکسی نمی کشم 😎 "حجاب" مهر عنایت حق بر قامت فرشتگان زمین است ❤️🧡💛💚💙💙💜  تاریخ هیچوقت فراموش نمیکنه اون روزه روبه روی ضریح  امام رضا علیه السلام چادر سفید رو سرمنو قرآن بدست تو که از استرس یه آیه رو ده بار میخوندی ومنی که چشم دوخته بودم به گلای چادرو زبونم بند اومده بود. بلافاصله بعد گغتن بله بتو دستمو گرفتی و در گوشم گفتی.((تا اخر لحظه ای عمرت مال خودمی.... ومال خودم.. بعد از گذشتن این همه روزو ساعت این جمله ی تو هرشب میاد تو ذهنمو و گوشم  انگار تازس و همین الان گفتی چون هیجوقت کم نزاشتی و نزدی زیز حرفت...  من حاضرم بمیرم ولی یه روز بدون تو نمونم  زندگی بدون تو مثل مردن از عطش و خورذن آب و سیر نشدنه... 💔خداایا هیچ کاری و.. هیچ کاری نمیتونه شکر گزاری منو بابت نعمتات نشون بعده پس خودت یجور حساب کن مهربونم💜❤️💔
دیشب رومون بهم باز شد گفت دیگه نمیشع ما خیلی رون بهم باز شده گفتم این حرفارو نزن فلان گفتم ببخشید گف ...

موقع عصبانیتت از پیشش برو. اگه خونتون حیاط داره برو حیاط اگه بالکن دارید برو تو بالکن آروم که شدی بعد برگرد. به شوهرت بگو من موقع عصبانی نمیتونم خودمو کنترل کنم حرفام از ته دل نیست تو اون لحظه ارومم کن بدترش نکن بحث رو 

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
میگفت هرروز کارته میخاست زنگ بزنه مامان بابام بیان گفتم اونارو ناراحت نکن چقد گریه کردم ول نمیکرد می ...

وای🥺 سعی کن خودتو کنترل کنی ، از قدیم گفتن زبان سرخ به باد دهد سر سبز را

ازش عذرخواهی کن درست میشه انشاالله 💖

خودتو ناراحت نکن

بین هر زن و شوهری دعوا هست ، هرکسی ی عیبی داره هیچ کس جز خدا بی عیب نیست

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
وای🥺 سعی کن خودتو کنترل کنی ، از قدیم گفتن زبان سرخ به باد دهد سر سبز را ازش عذرخواهی کن درست میشه ...

اخه هرروز دعوا میشع 😔

گفت دفعه بعدی دعوا شه یکسره طلاق دیگه من حوصله دعوا هروز ندارم نمیخام عمرم بخاطر ت ب باد بره