2821
2789
عنوان

روزه میگیرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2890 بازدید | 201 پست
پسرم بزرگه یک سال و نه ماهشه...سال قبل نگرفتم ولی امسال دیگه نمیشه باید بگیرم

خدا نگفته خودتو بچتو عذاب بده بخاطر من که😑

شما شیردهی داری بدنت خشک میشه در طول روز هم شیر کمتری به بچه میرسه

هم خودتون بدنتون آسیب میبینه

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

متاسفم برات مگه باردارنیستی بگیرتابچه توعذاب بدی

😐

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
دکترم گفت ی روز درمیون بگیر.اگ اذیت شدی بخور 😬

عزیزم بچه از قدرت خدا هیچ آسیبی نمیبینه چون هرچی کم بیاره از استخون و بدن مادر تغذیه میکنه....خودت داغون میشی

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
دکترم گفت ی روز درمیون بگیر.اگ اذیت شدی بخور 😬

نمیدونم دکتر با چه چیزی اینو گفته ولی تا حالا ندیدخ بودم خانم باردار روزه بگیره

بخدا واسه بچت ضرر داره

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
پسرم بزرگه یک سال و نه ماهشهر...سال قبل نگرفتم ولی امسال دیگه نمیشه باید بگیرم

بهرحال بدنتون بدن ی خانم شیرده هست

اگر بنیه ی بسیار قوی دارین جفتتون و از لحاظ خوراکی موقعیت بسیار عالی دارین . ممکنه آسیب نرسه

🙄🙄🙄🙄 این دیگه از اون حرفها بود کاش سند دقیق بزاری تا .....

من سندی ندارم گفتم از هرکی میخواید بپرسید 

دکتر

مرجع تقلید 

پدر و مادرتون 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم
هزار ماشالله بهت جاری منم پارسال حامله بود همه رو گرفت امسالم شیر میده همه رو گرفته  خدا بهت ...

وای خدا خیرت بده.خدا هرچی میخوایو بهت بده.الهی خوشبخت بشی.خیر دنیا و آخرت ببینی.❤️❤️❤️❤️

مردم بسکه همه انرژی منفی دادن و دعوام کردن

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
نمیدونم دکتر با چه چیزی اینو گفته ولی تا حالا ندیدخ بودم خانم باردار روزه بگیره بخدا واسه بچت ضرر د ...

اخه چرا قسم میخوری😐 

بخاطر خودتم شده حداقل تو چیزی که بهش ۱۰۰ درصد مطمن نیستی یچوقت قسم نخور

عزیزم بچه از قدرت خدا هیچ آسیبی نمیبینه چون هرچی کم بیاره از استخون و بدن مادر تغذیه میکنه....خودت د ...

اخه فعلا ی روز درمیون میگیرم مشکلی ندارم.بعدا دوباره بچه شیر میدم وقت نمیکنم بگیرم.حداقل تا میتونم بگیرم

نمیدونم دکتر با چه چیزی اینو گفته ولی تا حالا ندیدخ بودم خانم باردار روزه بگیره بخدا واسه بچت ضرر د ...

هستن که بگیرن.خواهرمم میگرفت