2821
2789
عنوان

روزه میگیرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2890 بازدید | 201 پست

اگه بيماري دااري داري ضعيفي 

شاغلي و بايد مدام بيرون باشي و ... بله نگير

غير اينصورت وظيفته بگيري ديگه كه اونم باز با خودته نخواستي نگير

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

چقدرم اشتباهه اینکار  هم ب خودت آسیب میزنی هم ب طفل

من سال دوم شیر دهی که پسرم غذا خور شده بود گرفتم،هیچ مشکلی پیش نیومد،بیشتر شب رو بیدار بودیم و پسرم حتی روز هم شیر میخورد،فقط اون یک ماه  نسبت به قبل کمتر میخورد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من میگیرم خدا رو شکر 

روزه  برای کسی که مشکل نداشته باشه خیلی خوبه عزیزم 

خدا ما انسان هارو آفریده واز مادر مهربان تر است اگه برای سیستم ایمنی ضرر داشت که نمی گفت روزه بگیر و این همه هم برای روزه تاکید نمی کرد  

البته اگه مریضی خاصی داشته باشی که روزه برات مشکل ساز بشه حتی اگه روزه هم بگیری روزه باطل میشه و باید دوباره قضا شو بگیری 

منظورم اینه که خدا تا این حد هوای بنده هاشو داره ☺

آره ضرر رسیدن،نه ترس از اینکه شاید کرونا بگیریم

اره موافقم

بعد ادم تو خونه باشه واقعا اذیت نمیشه 

حالا اگر یه نفر کار کنه و کارش سخت باشه واقعا شاید واجب نباشه بگیره

ولی تو خونه نشستی زیر باد کولر چرا نگیری😑

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.

میدونید چی جالبه اینکه نظر شخصیتون رو به حکم خدا ترجیح میدید ،مهم اینه آدم به احکام دین عمل کنه یکی با روزه گرفتن عمل میکنه یکی با روزه نگرفتن داره به حرف خدا گوش میده،اینکه میگید دلم نمیاد نگیرمرودرک نمیکنم،حفظ سلامتی از واجبات دین هست و اگر درصد کمی احتمال بدی روزه به خودت یا بچه داخل شکمت صدمه میزنه نباید روزه گرفت و در اینجا گرفتن روزه حرامه پس سلیقه ای عمل نکنیم 

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   

نه نمیگیرم چون ب نظرم کلا اسیب رسوندن ب بدنه و اعتقاد بهش ندارم  ولی عقاید همه ی دوستان عزیزی ک روزه میگیرن برام محترمه الهی قبول حق باشه ریپلای نکنید دعوا کنید

حامی حیوانات 💚 عاشق همسر و زندگیم ❤  مامان دوتا پیشی خوشکل
😍😍😍 ینی روزه بهم فشارنمیاره خیلی،استرسی که بعضیا میدن که بچه هات ناقص میشن و معلول میشن و کم عقل ...

دقیقا، منم توکل کردم به خدا و بچم و سپردم به خودش 

درضمن به دفتر چند مرجع تقلید مراجعه کردم و راجع به روزه ازشون پرسیدم ، همشون بلا استثنا گفتن اگه بارداریه نرمالی داری از نظر شرعی باید بگیریولی بین افطار تا سحر کاملا جبران میکنم ، میوه و سبزیجات و داروهامو کاملا مصرف میکنم 

شما هم نگران نباش ، همه چی و بسپر به خدای مهربون ، سلامتی بچه های ما هم اول دست خداست 

دقیقا، منم توکل کردم به خدا و بچم و سپردم به خودش  درضمن به دفتر چند مرجع تقلید مراجعه کردم و ...

مرسی از انگیزه دادنت😍🥰

انشالله

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
خودت لایک داری .امضاتم لایک داره خانومی 😊

🥰❤️

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
شوهر من عفونت ریه داشت من خیلی میترسیدم کرونا بگیره ،چون بگیره دیگه... اما روزه گرفت خوب شد ریه ش ...

چون واقعا روزه باعث تقویت سیستم ایمنی میشه!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز