2821
2789
عنوان

روزه میگیرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2890 بازدید | 201 پست
آها نگفتن واجبه حالا برگرد و پستهای خودتو یه بار دیگه بخون گفتی مراجع گفتن زن باردار نباید روزه ب ...

من عذرخواهی کنم اروم مگیگیری؟

من حس کردم باید به اون خانم کمک کنم همین😁

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را.
وای خدا خیرت بده 😍 بعد از اینهمه انرژی منفی دومین نفری هستی که انرژی مثبت میدی. خدا قبول کنه😍😍 ...

گل من انرژی منفی نبود 

صرفا حس نوع دوستی بود

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره من خیلی بیحال شده بودم بحدی که 5 دقیق مونده بود به افطار پاچه همرو گ فتم

چی بگم نمیخوام اطلاعات غلط بدم که گناه گردنت بیفته یه چیزی بین خودت و خداست دیگه من مثلا سه هفته پیش کرونا گرفتم اولین روز ماه رمصون رو گرفتم بعد شش روز بعد رو نگرفتم چون دکتر گفت صعیف شدی و فلان 

حالا شمام حالت رو ببین 

گل من انرژی منفی نبود  صرفا حس نوع دوستی بود

بخدا روزه بهم فشار نمیاورد اما اینهمه اومدن گفتن بچت کج میشه و معلول میشه و فلان وبهمان همش استرس بود.

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
بخدا روزه بهم فشار نمیاورد اما اینهمه اومدن گفتن بچت کج میشه و معلول میشه و فلان وبهمان همش استرس بو ...

خدا نکنه گل 

ولی حتی اگه یه کوچولو بهت فشار اومد روزتو بشکن هیچ چیزی تو دنیا از سلامتی خودتو بچت واجب تر نیس😘

خدا نکنه گل  ولی حتی اگه یه کوچولو بهت فشار اومد روزتو بشکن هیچ چیزی تو دنیا از سلامتی خودتو ب ...

اگه اذیت شدم حتما.

مرسی🥰❤️

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
اگه اذیت شدم حتما. مرسی🥰❤️

کاش شعور و طرز برخورد شما رو بقیه کاربرا داشتن 

خیلی ماهی😍

صرفا اگر چیزی گفتم‌ بخاطر سلامتی خودتو تو راهیت بود امیدوارم ناراحت نشده باشی

از ته دل امیدوارم به سلامتی و به راحتی فارغ بشی

تو دلیتو بغل بگیری

قسم نمیخورم به دروغ فتوا هم نمیدم از جای دیگه عصبیم روس سر کاربر حامله اینجا، خالی نمیکنم و کلی خ ...

من بهترییین خصوصیتم اینه خود درگیری ندارم

و فضول دیگران نیستم

این عالیه بنظرم