2777
2789
عنوان

من چکار کنم شوهرم برام چیزی نخره اصلا نمیخوام چیزی ازش 😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 2163 بازدید | 103 پست

پز.زیرپوستی# /:

یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی می‌گردی. اما نمی‌دونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀     
بیشتر ببینید

دوست داره دیگه دوس داره خوشحالت کنه نزن تو ذوقش 

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو نامزدی به شوهرم گفتم عاشق قیف بستنی ام.

بعد ازدواج هرروز برام ی قیف بستنی می‌گرفت.

بهش گفتم آقا من ی غلطی کردم ی چی گفتم حداقل میگیری بستنی بذار لاش😂😂😂😂

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
بیشتر ببینید
یه شوهری که فقط  فنجون میخره 😑

چ اشکالی داره حالا 

قشنگ بشین بامنطق بهش بگو حرف بزن 

نمیدونی چقد ذوق کردم من کلی خندیدم😂

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 
من تو نامزدی به شوهرم گفتم عاشق قیف بستنی ام. بعد ازدواج هرروز برام ی قیف بستنی می‌گرفت. بهش گفتم ...

لایک بهت🤣🤣🤣

نیستی.. و کاش میدانستی نوشتن همین پنج حرفی چقدر دردناک است 😔🖤اگر دوس داشتید برای شادی روح برادرم فاتحه هدیه کنید 🙏

بگو بیا دست راستشو بکشه رو سر شوهر من بلکم ب اونم سرایت کنه 

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 
بیشتر ببینید

وای شوهر من عاشق چیزای قدیمیه هی چیز میزای ریز عتیقه جمع میکنه انتظار داره یه جای دکوری هم بدم بهش میگم این ریزها رو بفروش یه وسیله عتیقه درشت بخر بزار گوشه خونه قبول نمیکنه

وای شوهر منم خیلی چیزای بیخود میخره فقط دوست داره خرج کنه سیزده ساله عروسی کردم دست خالی خونه نیومده دیگ عادت شده برام جدیدا چیزی که برام گرفته بود باکس وسایل کامل حکاکی   ۹۵۰ تومن بهش پول داده بود