اقا یه راه بدید بحث پولش نیست به خدا من ادم خسیسی نیستم . ولی میره چیزای چرت میخره جند وقت پیش رفت چهارتا فنجون خرید دونه ای صد گفتم اینهمه فنجون داریم دیگه نخر بزار شرایط کرونا کمتر شه من خودم برم خرید دکوری اینا میخوام گفت باشه امشب رفت نون بخره برگشت گفت ببین برات چی خریدم دیدم دوباره لیوان خریده اونم دوتا فقط دونه ای ۱۶۰ میدونم ۱۶۰ دیگه تو این جامعه پولی نیست منم خسیس نیستم ولی داره حالم بهم میخوره از این همه فنجون چکار کنم چرا مردا عقل ندارن
كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي. كاش در شعر من اي مايه عمر شعله راز مرا ميديدي
یه وقتا بیرون از خودت دنبال یه چیزی میگردی. اما نمیدونی چی. یه اتفاق، یا یه نفر، یا یه چیز؛ یه چیز که باید، که قراره حالتو خوب کنه. یه حس انتظار عجیب داری تو هر لحظه. اصلا شایدم ندونی با اون اتفاقه قراره حالت خوب شه یا نه، اما میدونی که منتظر یه چیزی هستی.کاش زودتر پیداش شه، تموم شه این انتظار❤🍀
❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨ الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا توقطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیاندوستت دارم بهتره
بگو بیا دست راستشو بکشه رو سر شوهر من بلکم ب اونم سرایت کنه
خدایا بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت... خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ...
وای شوهر من عاشق چیزای قدیمیه هی چیز میزای ریز عتیقه جمع میکنه انتظار داره یه جای دکوری هم بدم بهش میگم این ریزها رو بفروش یه وسیله عتیقه درشت بخر بزار گوشه خونه قبول نمیکنه
وای شوهر منم خیلی چیزای بیخود میخره فقط دوست داره خرج کنه سیزده ساله عروسی کردم دست خالی خونه نیومده دیگ عادت شده برام جدیدا چیزی که برام گرفته بود باکس وسایل کامل حکاکی ۹۵۰ تومن بهش پول داده بود