2777
2789
عنوان

چادری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 32 پست

آره من مانتویی بودم و یهو چادری شدم اره اولش همه تعجب میکردن😂ولی می ارزید به اون نگاها و حرفایی که من ازش بدم میومد و اذیت میشدم 

عادی میشه کم کم برات عزیزم اولاشه حالا🤗

دیگه کنکوری نیستم  
من چادری بودم مانتویی شدم واقعا چادر برام غیر قابل تحمله البته حجابمم حفظ میکنم تا جایی که میتونم&nb ...

من تصمیم داشتم باحجاب بشم بامانتو ولی حسی که چادر بهم میده رومانتو باحجابی بهم نمیده ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تصمیم داشتم باحجاب بشم بامانتو ولی حسی که چادر بهم میده رومانتو باحجابی بهم نمیده ..

موفق باشی 😁❤

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

منم چادر رو واقعا دوس دارم شاید یه روزی چادری بشم

ولی فعلا میترسم ازینکه بعدا پشیمون بشم واسه همین فعلا فقط باحجاب شدم

خانما من مانتو جلو بسته اصلا گیرم نمیاد  همش جلو بازن واسه مهمونیا مشکلی ندارم شالمو جلوم پهن ...

قزن بدوز براشون

اگه با هزینه مشکل نداری گالری های حجاب مثل نورا حجاب و ...مانتو های خوبی دارن

منم چادر رو واقعا دوس دارم شاید یه روزی چادری بشم ولی فعلا میترسم ازینکه بعدا پشیمون بشم واسه همین ...

کار خوبی میکنی ..عزیزم یه دفعه ای چادری نشو اول باحجاب شو کم کم چادربپوش .ولی چادر حس خیلی خوبیه ..پیشاپیش مبارکت باشه❤💜

البته اصلا افراطی نیستند حتی با اینکه مادرشون و خواهرش چادری هستند ولی هیچ وقت به من چادر رو اجبار ن ...

منم خیلی دوست دارم همسر آیندمو تو ادمای مذهبی انتخاب کنم اگه قسمت باشه..کجا اشنا شدید عزیزم؟

منم خیلی دوست دارم همسر آیندمو تو ادمای مذهبی انتخاب کنم اگه قسمت باشه..کجا اشنا شدید عزیزم؟

مادرشون تو دبیرستانمون دبیر فیزیک بودند  و با اینکه رشته من انسانی بود و ایشون اصلا دبیر ما نبودند ولی خب قسمت شد دیگه