2777
2789
اسی وای فقط پروفایلت.....................................................خدایی خیلی باحالی.......... ...

وااای الان دیدم 🤣🤣

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

حرفی براگفتن ندارم

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من وقتی نی نی سایت عضو شدم ایشون پوکیده بود کاربریش.  ولی از همین تاپیکش ک استارتر اسکرین گذاشته واقعا ضایس مشکل داره:/ خوب مریضی که مریضی با لایک کردن ملت چی بهت میرسه ؟ :مریضم توروخدا لایکم کنید حمد وصلوات میفرستم براتون:/ عادیه به نظرتون؟؟

در این درگه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه***مشو غره به امروزت ز فردایت نی آگه

منم چند مدت نبودم 

یعنی همه همه حرفاش الکی و دروغ بود؟

ای خداای من چقدر براش گریه و دعا کردم یعنی اونقدر که برا اون دعا کردم برای خودم دعا کردم الانم مشکلم حل بود

چقدر با احساسات من بازی شد فقط نگین که دروغکی گفته بود محصلم که داغون میشم اونموقع

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا