2777
2789
عنوان

کلاهبرداری عجیبی که درسایت دیواربرامون اتفاق افتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3021 بازدید | 150 پست
چقد ساده نگو ک قبول کرده؟؟؟؟

احتمالا قبول کرده ک ما الان اینجاییم😂🤦🏻‍♀️

من پایان این تاریکی را دیده ام، روشنایی در راه است... اشک هایت را نگه دار برای گریه های از سر شوق.... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی

با رسید میره پشمم بهش نمیدن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
پسرخالم میخواسته بدون اینکه خانواده اش چیزی بدونن خودش مشکل مالیشو حل کنه برای همین اصلا چیزی نمیگه ...

😂😂😂پسر خالت خیلی ساده بوده اگه حرفشو باور کرده

آخه رئیس شرکت که راننده داره لب تاب دست دوم از تو دیوار میخره،اصلا دیوار داره تو گوشیش🤣🤣🤣

ببخشید دوستان که دیرشد

هیچ وقتی نیبخشمت با ۱۳ درصد شارژ نشستم اینجا با دل شکسته

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
پسرخالم میخواسته بدون اینکه خانواده اش چیزی بدونن خودش مشکل مالیشو حل کنه برای همین اصلا چیزی نمیگه ...

نگو اینقدر ساده بوده که لپ‌تاپو داده

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙