مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی
عزیزم اینایی که میگمو بکن ...یه کیلو عسل .کنجد. بذر هویج ..بذر یونجه ..بذر کتان ..دارچین .سیاهدانه ..ریشه شیرین بیان ...قاطی کن بعد شبی یه قاشق غذاخوری خودت وشوهرت بخورین ...در خصوص خودت روغن سیاهدانه بمال زیر شکمت وبرقص بعد رقص برو پیاده روی بسیار تند وزیاد گردش خون تورحمت زیاد بشه ..و موقع پریودت حتما کاچی بخور ...به شوهرت کاسنی وتارونه و پنیرک یک سوم از هر کدوم قاطی کن بریز تولیوان بده بخوره و اگر اضافه وزن داری کم کن ...دقیقا کارایی که کردم وبعد 4 سال شد ...راستی پوزیشن سجده ای اقدام کن ...ویا زیر کمرت بالشت بزرگ بذار قشنگ شیب بشه سمت رحمت
خداروشکر کن عزیزم سالمی بهش گیر نده به خدا توکل کن سرت گرم کار دیگه کن دختر خاله منم اینجوریه الان خودش زده به بیخیالی رفته کلاس میگه پیشگیری نمیکنم ولی هی بی بی چک هم نمیزنم که روانم بهم بریزه سالم سالمم هست
ممنون ابجی اسکرین شات گرفتم حتما این کارو میکنم ایشالا میشه ایشالا خدا بچتونو واستون حفظ کن
چندسالتونه؟!
آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏