2777
2789
عنوان

سالمم ولی باردار نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 7791 بازدید | 128 پست
عه خدتروشکر ابجی منم سعی میکنم بیخیال شم حرف میشنوم دوباره استرس میگیره منو

كارت كه گفتم براي سردي رحمم خوبع

مطمئن باش همون جوری که براثریه اتفاق همه چی رو ازدست میدیم یه بار هم بر حسب اتفاق همه چی رو بدست میاریم امیدوارم امروز،به دست بیاری همه اون چیزایی رو که ناخواسته از دست دادی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔😔😔دیگه از روز و ماه ها میترسم دیگه از بی بی چک نفرت دارم

بخدا منم دقیقا همینا رو می گم. یه سال اقدام بودم. باردار شدم. سقط شد. دوباره الان 1 ساله اقدامم. امروز پریود شدم 😭

عزیزم اینایی که میگمو بکن ...یه کیلو عسل .کنجد. بذر هویج ..بذر یونجه ..بذر کتان ..دارچین .سیاهدانه ..ریشه شیرین بیان ...قاطی کن بعد شبی یه قاشق غذاخوری خودت وشوهرت بخورین ...در خصوص خودت روغن سیاهدانه بمال زیر شکمت وبرقص بعد رقص برو پیاده روی بسیار تند وزیاد گردش خون تورحمت زیاد بشه ..و موقع پریودت حتما کاچی بخور ...به شوهرت کاسنی وتارونه و پنیرک یک سوم از هر کدوم قاطی کن بریز تولیوان بده بخوره و اگر اضافه وزن داری کم کن ...دقیقا کارایی که کردم وبعد 4 سال شد ...راستی پوزیشن سجده ای اقدام کن ...ویا زیر کمرت بالشت بزرگ بذار قشنگ شیب بشه سمت رحمت

خیلی سخته ابجی مشکل داشتم شاید بهتر باهاش کنار میومدم سالمم ولی نمیشه انگار خدا فراموشم کرده

چن سالتونه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
پناه بر خدا بخدا بخدا دیگه خسته شدم تورو خدا دعام کنین ۶۸۱۶

خداروشکر کن عزیزم سالمی بهش گیر نده به خدا توکل کن سرت گرم کار دیگه کن دختر خاله منم اینجوریه الان خودش زده به بیخیالی رفته کلاس میگه پیشگیری نمیکنم ولی هی بی بی چک هم نمیزنم که روانم بهم بریزه سالم سالمم هست

الَّذِينَ آمَنُوا وَتَطْمَئِنُّ قُلُوبُهُمْ بِذِكْرِ اللَّهِ ۗ أَلَا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ
عزیزم اینایی که میگمو بکن ...یه کیلو عسل .کنجد. بذر هویج ..بذر یونجه ..بذر کتان ..دارچین .سیاهدانه . ...

ممنون ابجی اسکرین شات گرفتم حتما این کارو میکنم ایشالا میشه ایشالا خدا بچتونو واستون حفظ کن

ممنون ابجی اسکرین شات گرفتم حتما این کارو میکنم ایشالا میشه ایشالا خدا بچتونو واستون حفظ کن

چندسالتونه؟!

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
منم ۷ سال تلاش کردم هر ماه غصه و گریه بعد هفت سال و دقیقا همون ماهی که تشکیل پرونده دادم واسه ای وی ...

خدارو شکر عزیزم تورو خدا واسه ماهایی ک ارزو داریم بچه دار شیم دعا کنین شاید با دعای شما ب ارزومون برسیم😔😔