2777
2789
عنوان

پیشنهاد غذا

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 29 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واس سحر میخوام هویج پلو بذارم

هویج پلو خییییلی خوبه من انقدر سرم داره گیج میره موندم افطارباید چی بخوریم

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪

ما شام سبک میخوریم واسه سحر همسرم مرغ درست میکنم

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من اشکنه گذاشتم برا افطار خیلی هوس کرده بودم😋😋

دخترم از گوجه بدش میاد یبار املت درست کرده بودم گفت اسم این غذا چیه یهو اشکنه اومد تو ذهنم 

دو ساله خونه ما املت رو اشکنه صدا میزنیم 😅😅😅😅😅😅😅😅

دلم پیتزا سرد با کالباس فراوون یا هم ساندویچ بندری پر زوغن و پر سس باشه. گاز بگیرم از اون ور بریزه من بردارم بخورم

واییییی

فعلا حمیدونم چی داریم 

اگه خدا کمکم کنه بابام رو راضی کنم بریم ساندویچ بخریم اخه همش میگه بیرونی ها ضرره خونه گی خوبی ولی خونه گی اصلا طمع نداده

ارمی و کیدرامرم.،اگه دنبال فیلم کره ایید تو هر تاپیکی باشه بهتون کلی معرفی میکنم 🙂💜 کره لاور:)
دلم پیتزا سرد با کالباس فراوون یا هم ساندویچ بندری پر زوغن و پر سس باشه. گاز بگیرم از اون ور بریزه م ...

لب و لوچم آویزووون شد😋😋😋😋

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
افطار فرنی دارم و یکم حلیم و نون پنیر سبزی 

نوش جونتون😍

عضو چالش لاغری بامدادخمار.....گروه آبی💙.................. وزن اولیه78....وزن شروع چالش زمستونی75....وزن فعلی69.600😍 وزن هدف 60......... به امیدخدابه هدفم میرسم💪
پلو یونانی چجوری درست میکنی ؟حلیم بادمجون با لوبیا سفید درست میکنی ؟

نه عزیزم با عدس

ترکیب برنج + سینه مرغ مکعبی شده یا میگو + فلفل دلمه ای رنگی + ذرت + نخودفرنگی + قارچ + پیاز + ادویه کاری ، زردچوبه ، پاپریکا ،نمک ، فلفل سیاه و در اخر زعفران 

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

پلو یونانی چجوره

برای دوستمون تو تاپیکت توضیح دادم ;)

که خدای من بی حساب روزی میده از جایی ک ن تو فکرم بوده ن تو برنامم🦢🫧 که خدای من قفلای بسته تو ذهنمو با نام"فتاح" خودش باز میکنه✨️💌 که خدای من به تلاشم برکت میده و به اندازه نمیبخشه بلکه با بزرگی خودش میبخشه 💕🌬

اشکنه چجوریه؟

پیاز سزخ میکنم بعد سیب رمینی نگینی ادویه زردچوبه نمک فلفل کمی نعنا خشک و شنبلیله خشک همه رو باهم تفت میدم. یکم گوجه و رب اصافه میکنم اب میریزم قشنگ بپزه وقتی سیب زمینی ها کامل پخت تخم مرغ رو هم میزنم یولش یواش به اون اب در حال جوش اضافه میکنم و مدام هم میرنم

زیرش کم میکنم تا قشنگ جا بیفته 

بعوم مثل ابگوشت نون تلیت میکنیم 

نوووش جان 

عالی و خوشمزه

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.