2777
2789
ینی امیدی هست

توکل کن به خدا ونذر کن،هرروز سوره ی حجرات و یس بخون،همین صلوات که امضای من هست روزی صدتا دویست تا بگو اینا کمکت میکنن،به بیست وهشت برسی بدنیابیاد میمونه

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دکترحتمابایدبهت امپول وشیاف میدادبعدهم استراحت مطلق بایدداشته باشی واحتمالاسرکلاژکنی باید ولی اصلابه شکمت فشارنیارایشالله میمونه 

لطفابراشفای مادرم دعاکنید

من دکتر نیستم نمیتونم چیزی تحویز کنم اما با یه دکتر دیگه حرف بزن شیاف پروژسترون برای جلوگیری از زایمانه آزاد هم بیرون میفروشن میتونی بدون نسخه بخری

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹
من دکتر نیستم نمیتونم چیزی تحویز کنم اما با یه دکتر دیگه حرف بزن شیاف پروژسترون برای جلوگیری از زایم ...

خدا حاجت دلتو بده ک راهنماییم میکنی .

شیاف مقعدیه یا واژینال

فداتبشم .هیچی مثل دیروز تو استراحتم

خوبه عزیزم هفته هات جه روزی عوض میشن؟ به ۲۶ هم برسی خوبه. من یکیو میشناسم اون ۸ میلی شده بود سرویکسش و تونست ۲۹ هفته زایمان کنه نکران نباش

میشه برای سلامتی مادرم دعا کنید خدا شفاش بده؟❤️
خوبه عزیزم هفته هات جه روزی عوض میشن؟ به ۲۶ هم برسی خوبه. من یکیو میشناسم اون ۸ میلی شده بود سرویکسش ...

امروز ۲۲هفته و ۳ روزمه.دوشنبه میشه ۲۳هفته اگ خدا بخواد.واقن بهم امید دادی 💋💋💋