2777
2789
عنوان

همسرم خیلی اهل خبر بردنه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 26 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فكر نكنم درست شه  اينجوري بزرگ شده خبر چيني تو زاتشه درستم شه خيلييي سخته  سعي كن از خان ...

کاملا درست فهمیدی، خبرچینی تو ذاتشه چون مادرشوهرم همین ژن رو داره ... واقعا چقدر احمقم که باهاش میرم خونه مامانم

قهرمان خودت باش
چطوری آبی نوشتی

رو صفحه کلید از گزینه استفاده# میکنم هر کلمه بخوای میاره 

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
کاملا درست فهمیدی، خبرچینی تو ذاتشه چون مادرشوهرم همین ژن رو داره ... واقعا چقدر احمقم که باهاش میرم ...

برو ولي به خانوادت بسپار جلوش از اختلافات يا تصميمات خانوادگي اصلا نگن در حده عادي باشه حرفاتون

اينجوري حرفي نميمونه كه بخواد ببره واسه خانوادش

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

برو ولي به خانوادت بسپار جلوش از اختلافات يا تصميمات خانوادگي اصلا نگن در حده عادي باشه حرفاتون اين ...

چشم گلم...یه  وقتهایی که مامانش میپرسه چی خوردین؟ کی رفتین؟ مدام تلفن میزنه کنترل میکنه؟ حتی اگه مهمون خونه بابام باشیم.. بنظرت چکار کنم اینجور مواقع؟

قهرمان خودت باش
چشم گلم...یه  وقتهایی که مامانش میپرسه چی خوردین؟ کی رفتین؟ مدام تلفن میزنه کنترل میکنه؟ حتی اگ ...

بحثو عوض كن بپيچون جوابشو نده 

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

کاملا درست فهمیدی، خبرچینی تو ذاتشه چون مادرشوهرم همین ژن رو داره ... واقعا چقدر احمقم که باهاش میرم ...

باهاش جدی حرف بزن، بگو این ویژگی خیلی بدیه، مامانتم داره، تو هم داری راه اونو ادامه میدی، بگو که واسه ی مرد خییییلی خییییلی زشتره این اخلاق... بگو داری جایگاهتو پیش من از دست میدی

اگر انسانی، انسانی را بخاطر گناهی سرزنش کند، نمیرد تا خود به آن گناه دچار شود...