2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما چن وقته اقدامی چه مراحلی رو طی کردی 

گلم من نازایی ثانویه گرفتم یکم پیگیرشدم نتیجه ندادبیخیال شدم تا اینکه چندوقت پیش یک کیست بزرگ گرفتم وانجا فهمیدم تنبلی شدید دارم دکترم گفت یکم زمان میبره ولی نا امید نباش_تجربه شخصی خودمو میگم اول نا امید نباش دوم یک دکترخوب پیداکن فقط پیش همون برو هرکی گفت کدوم دکتر بهتره برواونجا اعتنا نکن فقط یک دکتر من اشتباهم همین بود دکترمم همینو بهم گفت انشالله بزودی نتیجه بگیری

گلم من نازایی ثانویه گرفتم یکم پیگیرشدم نتیجه ندادبیخیال شدم تا اینکه چندوقت پیش یک کیست بزرگ گرفتم ...

ممنون ازدلداریات عزیزم الان فرزندی داری

ممنون ازدلداریات عزیزم الان فرزندی داری

اره عزیزم یک پسردارم هیچوقت نا امید نباش کارایی که دکترت میگه انجام بده_مثلا میگن بعدازنزدیکی نیم ساعت اصلن نباید ازجات بلند بشی پاهاتو به دیوار نگهداری که اگر اسپرم ضعیف بود به تخمک برسه اصلن نگران نباش خدا درست میکنه

اره عزیزم یک پسردارم هیچوقت نا امید نباش کارایی که دکترت میگه انجام بده_مثلا میگن بعدازنزدیکی نیم سا ...

خوشبحالت عزیزم خدابرات حفظش کن گلم🥰میتونم بپرسم چن سالتونه چن سال اقدام کردی بعدباردارشدی 🙏

خوشبحالت عزیزم خدابرات حفظش کن گلم🥰میتونم بپرسم چن سالتونه چن سال اقدام کردی بعدباردارشدی 🙏

من۳۵ ۶ساله تواقدامم ولی میگم پیش هردکتر یکی دوبار میرفتم اشتباهم همین بود۴سالم کلن بیخیال شدم پسرمم ۸سالشه