2777
2789
عنوان

هانده ارچل چقدر زشت شده😕

| مشاهده متن کامل بحث + 8331 بازدید | 111 پست
خیلی تغییر کرده من چهره قدیمشو بیشتر دوست داشتم😶

درسته عزیزم سلیقه ایه !

💫بارلین  هسدم💫 👈آن کَس که مرا کراش خود میداند، کُفرَش به کنار،عجب کراشی دارد                             اینقد بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم ، خواننده اشتباه میخونه                       

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زشت نشده  ولی قبلا خوشگل تر بود

الان خیلی معمولی شده چهرش 

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin  
الان میان میگن به تو چه سرت تو کار خودت باشه🙄

😂❤️

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin  
به نظر من الان بهتره اون موقع صورتش شکل توپ بود  اصلا صورت گرد دوس ندارم

دیگه در اون حد هم تپل نبودا☹️

😂❤️

شانس شما کسی نگفت

من یه تاپیک اینطوری زدم ۸۰ درصد اینو گفتن

منم بستمشون به رگبار حرف😄

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز