2777
2789
عنوان

هانده ارچل چقدر زشت شده😕

| مشاهده متن کامل بحث + 8200 بازدید | 111 پست
خیلی تغییر کرده من چهره قدیمشو بیشتر دوست داشتم😶

درسته عزیزم سلیقه ایه !

💫بارلین  هسدم💫 👈آن کَس که مرا کراش خود میداند، کُفرَش به کنار،عجب کراشی دارد                             اینقد بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم ، خواننده اشتباه میخونه                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زشت نشده  ولی قبلا خوشگل تر بود

الان خیلی معمولی شده چهرش 

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin  
الان میان میگن به تو چه سرت تو کار خودت باشه🙄

😂❤️

وقتی عاشق میشوی👩‍❤️‍👨همه دنیایت محدود میشود در یک نفر😌در نگاهش😻در صدایش...☺️و چه خوشبختم منی که دنیایم خلاصه شده در❤️تو❤️ تویی که بودنت جبران همه نداشته هایم است🤩 دوستت دارم مرد من👩‍❤️‍💋‍👨💋                  sen hep kalbimin en ğüzeı yerindesin  
به نظر من الان بهتره اون موقع صورتش شکل توپ بود  اصلا صورت گرد دوس ندارم

دیگه در اون حد هم تپل نبودا☹️

😂❤️

شانس شما کسی نگفت

من یه تاپیک اینطوری زدم ۸۰ درصد اینو گفتن

منم بستمشون به رگبار حرف😄

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜