2777
2789
عنوان

طلاق جنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 2306 بازدید | 127 پست
چنبار خیانت کرده بهم😞

اوه اوه 

پس همینه آقا تنوع طلبه 

ولی خیلی وقیحه دیگه اسم دوستات و اینا میاره 

اگه بچه نداشتی که کلی دعوات میکردم چرا جدا نشدی 

ولی الان واقعا نمی‌دونم چی بگم تو رو خدا تنهایی هم که شده برو پیش مشاور . ببین به نظرم دکتر چاوشی خوبه. اینستا داری؟ میشناسیش؟

یعنی از اوناست که مدام به خانوما پیشنهاد سازش نمی‌ده مثل خیلی دیگه.

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فیتیش یعنی چی 

چه بدونم والا میگن یجور تحریک شدن از بو کردن بدن و لیس زدن پا ها و نمی‌دونم لباسای زیر هست 

بددهنی در موقع رابطه جنسی اینا میگن فیتیش 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
ارع عزیزم چهار بار پیش دو روانشناس خوب رفتم ولی همینا رو گفتن .ولی شوهر من اسم شخص خاصی نمیبره فقط ر ...

به نظرم بازم اون خیلی بهتره شوهره اسی هس

هر چند همونم خیلی  آزار دهنده است. مشاورا هم ظاهراً مثل جامعه همیشه زن رو به تحمل دعوت میکنن😐

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
اوه اوه  پس همینه آقا تنوع طلبه  ولی خیلی وقیحه دیگه اسم دوستات و اینا میاره  اگه ...

دوتا بچه دارم نمیتونم جدا بشم اصلا شرایطشو ندارم ولی میدونم خیلی دوسم داره اصلا تو زندگیمون هیچی برام کم نمیزارم همین ک اشاره کنم همه چی دارم فقط این ی ایرادو داره ک داغونم میکنه

چه بدونم والا میگن یجور تحریک شدن از بو کردن بدن و لیس زدن پا ها و نمی‌دونم لباسای زیر هست  بد ...

اگه فقط برای زنش اونجوری باشه ک اشکالی نداره پایه دیگه بده هی بوس کنه

اهان  فقط برا تو اونجوریه یا برا بقیه؟

برا من 

دوستانی که شوهرشان  دست بزن داره ،فحاشی و بددهنی می‌کنه         مردای که دارند ولی خسیسن و خرج نمیکنن       اونایی که رفیق بازن بیشتر وقتشان بیرون خونه هستند      و یا خانواده شوهر دخالت میکنند     کسانیکه همسایه براشون مزاحمت ایجاد می‌کنه       برای حل این دغدغه ها میتوانید                                          خواهر گلم برای مشاوره هیچ هزینه ای از شما دریافت نمیکنند           ........ فقط خانمهای متاهل که برای حل مشکلاتشان به هر جایی مراجعه کردن و همه راههای پیش رو و پیشنهادی امتحان کردکردن .ولی متاسفانه موفق نشدن  ...‌‌‌‌‌.....؟؟؟؟.                        پاسخگو هستیم ..‌.........
اگه فقط برای زنش اونجوری باشه ک اشکالی نداره پایه دیگه بده هی بوس کنه

کارای چندش آورش و گاهی غیر بهداشتی توقع داره آخه منم وسواس دارم .

فقط پا نیست که چیزی نگم 

مثلا وسطش میگه هیکل خواهرت عجب چیزیه؟یا فراتر

نه مثلا میخواد بگه تو خیلی خوبی توی این قضیه ...میگه تو یه نفری ولی انگار کارهمه خواهراتم می‌کنی ...ببخشید می‌دونم خیلی چندش اوره ولی خب ببین حال من چقد بدمیشه از حرفش...آخه این چه مدل تعریفیه؟

تو چی میگی؟  نگفتی اسم خواهر خودش رو بیاره؟

خب من همونجا قیافه م یه جوری میشه که می‌فهمه ...بعد بهش میگم چراااینجوری میگی میگه نه منظورم این بود که تو اندازه چند نفر برام هستی☹️

نه مثلا میخواد بگه تو خیلی خوبی توی این قضیه ...میگه تو یه نفری ولی انگار کارهمه خواهراتم می‌کنی ... ...

اره واقعا حالا من شوهرم چند بار بهم گفت بابات عجب تیکه هایی ساخته برا ما باجناق ها

حرفش ناراحت کننده به نظرت تو بودی ناراحت میشدی؟

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...