2777
2789
عنوان

امروز یه خانمی تو مطب باشوهرش اومده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1716 بازدید | 107 پست
استاتر یعنی بهت چی بگم ؟؟؟؟انشاالله دلت همیشه شادباشه دختر....نمیتونی عنوانت رو قشنگ توضیح بدی یچی د ...

ن بابا شوهرشم معلوم بود ناراحت شده یه دقیقه فقط زل زده بود به دختره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمم نمیاره😂😂😂

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خب شوهرش عصبی شد به خودشون مربوطه  اینکه شما اومدی تاپیک زدی و میگی بیاین اینطور نباشیم جای تف ...

دقیقا واقعا من که کاراون خانومو تاید میکنم کاش همه همین‌ قدر آداب معاشرتو انرژی مثبت داشتن و واسم عجیبه که یک همنوع میاد تاپیک میزنه که اینجوری نباشیم و کارشو بد میدونه جای تاسف داره

دختر نازم بر اثر مریضی فوت شد😭و من شدم یه مادر داغ دار💔 واسم نی نی بعدیم سالم باشه خاهش میکنم فقط یه دونه صلوات واسم بفرستین همین 😭💔🙏

اسی خوبه تو تاپیکای قبلیتم گفتی خودتم با ناز و ادا با نامحرم حرف میزنی پس اون چی میگه😂😂

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

بگو بخندشو نمیتونم راجع بهش نظر بدم چون نمی‌دونم ماجرا چی بوده ولی تشکرش خوب بوده که. چطوری باید تش ...

ببین به نظر من تشکر اینجوریه که یبار میگی ممنون زحمت کشیدین ولی این دختره یبار تو گفت زحمت کشیدید دستتون درد نکنه مرسی یبارم بیرون هی میگف لطف کردین تشکر مرسی 

بعد ی یه خانم با دندون پزشک مرد چ چیز خنده داری داره بگه 

چون شوهرش ناراحت شد گفتم بگم .... وگرن بمنچ 

اسی خوبه تو تاپیکای قبلیتم گفتی خودتم با ناز و ادا با نامحرم حرف میزنی پس اون چی میگه😂😂

وااییی دختر دهنت😂😂😂😂👍👍👍

دختر نازم بر اثر مریضی فوت شد😭و من شدم یه مادر داغ دار💔 واسم نی نی بعدیم سالم باشه خاهش میکنم فقط یه دونه صلوات واسم بفرستین همین 😭💔🙏

خب اون دارم سعی میکنم ترک کنم ... من نگفتم که عزیزم گفتم بقیه میگن ... شاید من اشتبا کردم گفتم چون شوهر اون خانم ناراحت شد گفتم شاید از نظر مردا بد زنشون با مرد دیگ بخنده و صمیمی باشه و ..

ببین به نظر من تشکر اینجوریه که یبار میگی ممنون زحمت کشیدین ولی این دختره یبار تو گفت زحمت کشیدید دس ...

بنظر من که حرف های اون خانوم اصلا عجیب و غیر عرف نبوده خیلی عادی بوده چیزی که عجیبه فکر و حرف های تو راجب اون خانومه 😏😏😏

خب اون دارم سعی میکنم ترک کنم ... من نگفتم که عزیزم گفتم بقیه میگن ... شاید من اشتبا کردم گفتم چون ش ...

نه عزیزم اشتباه نکردی چند بار تاپیک زدی چیکار کنم با حیا باشم و با یه توجه از سمت مردا دلم نره😉😉😉

انقدر جانماز اب نکش و سر تو زندگی دیگران نکن

خودتو درست کن

نه عزیزم اشتباه نکردی چند بار تاپیک زدی چیکار کنم با حیا باشم و با یه توجه از سمت مردا دلم نره😉😉😉 ...

جانماز آب نکشیدن رو خوب اومدی 😂😂😂😂😂

بحث کردن با ابلهان بی فایده اس😉 اگه نظرتون باهام همخوانی ندارد بهتره وقتت رو برای ریپ زدن نذارید ممنون میشم😜