یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
دندونعقل سابقم.اصلا نمیدونم چرا ترکیدم🙁 مردانه صفت گرد جهان گردیدم /نامردم اگر مرد درعالم دیدم.یکرنگ ترازتخم ندیدم چیزی/ ان هم ک شکستم دورنگش دیدم😍😍## 🤗 من عاشقم عاشق😍😍عاشق پسری که تاچشماشو باز کرد چشمای منو دید.من دیوانه واردوستت دارم عشقم..از خدا میخام تو همیشه سلامت باشی...براسلامتی عزیزای خودتون و من دوست داشتی صلوات بفرستید😘😘😘😘😘😘😘😘😘پرچم نی نی سایتیا بالاسسسسسس خیلیییییی بالااااااا کاش میشد ساعت و زمان و به عقب برگردوند.........اما زندگی سوار من پیاده🤎 تازمانی که زنده م یه کوهم پشت فرزندانم🤍💛👍👍 تازمانی که زنده م یه تهدیدم 👍💛💛براکسی که میخاد حقمو پایمال کنه.
اینجا همه میگن زشتن عکس که میذارن تازه میفهمیم پززیر پوستی میدن🤕😂
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ب# چیزی افتخار کن ک خودت ب دست میاری خوشگل بی شعور و نفهم زیاد هس زیبابی یا زشتی دست ادما نیس ولی شعورو خودشون ب دست میارن
●━━━━━━───────ㅤ ⇆ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ↻ تحمل کن،ميدونم حواس هيچکي بهت نيست*_* انصاف نيس آدم بيشترازسنش احساس خستگي تو فکرش باشه:/ •°•°قصه ی خوابیدن “وجدان ها”روی خوابیدن “اصحاب کهف”را سفید کرده!!!!•°•° ما از تو به غیر از تو نداریم تمنا:)