2777
2789
والا من  از اینا ک مربوط ب ابروعه خبری ندارم😅😅چون ابروها خودم پره پره . تو اتاق عمل از درد من ...

منم همینطور بودم رفتم فقط پشت ابرو خط بندازه فرم بگیره زد توش گند زد تو ابروم هیشکی قده من ابرو نداره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندوقته زدی؟اصلا پاک نشده بلدینگ بود؟

من کمتراز دوماهه زدم کمرنگ تر شده البته ولی هروقت بخوام کمی کرم پودر میمالم روش کمرنگترهم میشه حتی دنبالشو پنکک میزنم و یه مدل دیگه میکشم 

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
خیلی دوری که من تو ساوه کسی رو میشناسم ک صد در صد انجام میده و قیمتاشم مناسبه و واقعا کارش خوبه

با چی کار میکنه ریمو؟اخه ديمو هم بادستگاس دوباره پوست ابرورمو خراش ميده لعنتي 

منک زدم بسیارعالی

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛
من کمتراز دوماهه زدم کمرنگ تر شده البته ولی هروقت بخوام کمی کرم پودر میمالم روش کمرنگترهم میشه حتی د ...

اخه براي من داخل ابرومه گفتم ك ابرو كلي دارم نميتونم داخلش كرم بزنم ك ابروهام كلا سياه شده بدم مياد