2777
2789
والا من  از اینا ک مربوط ب ابروعه خبری ندارم😅😅چون ابروها خودم پره پره . تو اتاق عمل از درد من ...

منم همینطور بودم رفتم فقط پشت ابرو خط بندازه فرم بگیره زد توش گند زد تو ابروم هیشکی قده من ابرو نداره 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چندوقته زدی؟اصلا پاک نشده بلدینگ بود؟

من کمتراز دوماهه زدم کمرنگ تر شده البته ولی هروقت بخوام کمی کرم پودر میمالم روش کمرنگترهم میشه حتی دنبالشو پنکک میزنم و یه مدل دیگه میکشم 

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم
خیلی دوری که من تو ساوه کسی رو میشناسم ک صد در صد انجام میده و قیمتاشم مناسبه و واقعا کارش خوبه

با چی کار میکنه ریمو؟اخه ديمو هم بادستگاس دوباره پوست ابرورمو خراش ميده لعنتي 

منک زدم بسیارعالی

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛
من کمتراز دوماهه زدم کمرنگ تر شده البته ولی هروقت بخوام کمی کرم پودر میمالم روش کمرنگترهم میشه حتی د ...

اخه براي من داخل ابرومه گفتم ك ابرو كلي دارم نميتونم داخلش كرم بزنم ك ابروهام كلا سياه شده بدم مياد 

2790
2778
2791
2779
2792