2777
2789
عنوان

راه شاد شدن و شاد بودن چیه؟

1481 بازدید | 22 پست

چیکار کنم همیشه شاد بمونم و اگه ناراحت شدم حالم زود خوب بشه؟؟

امضامو میخونی برام دعا کن❤خیلی نیاز دارم که امسال کنکور قبول بشم..از لحاظ روحی خیلی خسته شدم و سختی‌های زیادی دارم میکشم دعا کنید امسال نتیجه کنکورم خوب بشه و برم دانشگاه و آینده خوبی داشته باشم😥🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

براخودت تلقین کن که هیچ کس و هیچ چیز حق نداره آرامش منوبهم بریزه،اگه کاراشتباهی هم کردی خودتوسرزنش نکن،بگوادم جایزالخطاس،میتونه اشتباه کنه،یاازطرف مقابل معذرت خواهی کن وتمام

مدیریت عقل و احساس

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
براخودت تلقین کن که هیچ کس و هیچ چیز حق نداره آرامش منوبهم بریزه،اگه کاراشتباهی هم کردی خودتوسرزنش ن ...

مرسیو ♥️😊👌🏻

امضامو میخونی برام دعا کن❤خیلی نیاز دارم که امسال کنکور قبول بشم..از لحاظ روحی خیلی خسته شدم و سختی‌های زیادی دارم میکشم دعا کنید امسال نتیجه کنکورم خوب بشه و برم دانشگاه و آینده خوبی داشته باشم😥🖤

نماز 

خیلی کمک میکنه به شاد بودن 

خیلی کلی گفتم، کاملش توی کتاب "چگونه نماز خوب بخوانیم" هست 

کتاب مربوط به کنترل ذهن، توکل، کم نیاوردن توی سختی ها و... 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
من مدتیه نماز میخونم و دعا میکنم خیلی اثر داشته روم. هر روزم آهنگ میذارم میرقصم. روحیه م تغییر کرده

بله ایده شما بسیار خوبه

آور آهنگ گوش میدی یا فیلم میبینی یه مدتی همه رو متوقف کن، مثلا یه دوره ی یک ماهه 

چه آهنگ شاد چه غمگین 

فیلم هم همینطور 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺