کارما# بالاخرع یه جایی یه روزی برمیگرده توزندگی خودت
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
به نیازمندان کمک کنیدخیلی از نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن به بچه های کار غذا و میوه بدید استرس عااامل اکثر بیماری هاست به تغذیتون اهمیت بدید اهدا عضو رو تبلیغ کنید در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است بخشش صبر محبت کردن را تمرین کنید
هییییچ وقت ابروی کسی رو نبر گناهه همیشه کم محلی کن
به نیازمندان کمک کنیدخیلی از نوزادان اب قند میخورن وبه علت سو تغذیه مشکلات جسمی پیدا میکنن به بچه های کار غذا و میوه بدید استرس عااامل اکثر بیماری هاست به تغذیتون اهمیت بدید اهدا عضو رو تبلیغ کنید در خیابان و طبیعت اشغال نریزید که نشانه بی فرهنگی است بخشش صبر محبت کردن را تمرین کنید
نمیدونم این چیزا رو ولی هیچ وقتتتتت ابروی کسی رو نبر کارما# بالاخرع یه جایی یه روزی ...
آبروی کسی که میاد شیشه های خونه باغی که فقط خودت و بچه ی ۱ ساله ت اونجایین رو میشکنه و فحاشی میکنه بردن نداره؟؟؟
آی دلم میخواد فیلمشو پخش کنم همه بفهمن چه تحفیه
پیاو نهماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاشهات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمیجنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!
آبروی کسی که میاد شیشه های خونه باغی که فقط خودت و بچه ی ۱ ساله ت اونجایین رو میشکنه و فحاشی میکنه ...
بسپرش به خدا عزیز دلم زمین گرده هرکسی که غمی بی حساب به زندگی دیگران بده دیر یا زود، خیلی حساب شده برمیگرده به زندگی خودش!
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
ب خدا من بیخیالش شدم ول کن نیس هی میاد میگه دوست دارم بد از این ور با هزار نفر اسم یکی دیگه رو بیو ا ...
مهم نباشه برات
توجه نکن اصلا بهش 💙