2777
2789

شاید خیلی حرفا تو دل ادم باشه که نتونه تو دنیای واقعی با ادمای واقعی زندگیش در میون بذاره از ترس قضاوت ها سو استفاده و مسخره شدن بعد از یکسال تصمیم دارم حرفامو با شما در میون بذارم بلکه حداقل ارومتر بشه دلم   من قبل از ازدواجم زندگی پر از چالشی داشتم ولی بعد از ازدواجم زندگیم روند ثابتی تقریبا داشته شوهرم یه مرد نرماله ک شاید یه تایمایی اختلاف نظر داشته باشیم ولی همیشه حامیم بوده و خدا  پنچ ساله یه دختر نازتر از گل هم بهم هدیه داده ولی حدودا یه ساله که دیگه زندگی برام لذتی نداره هیچی خوشحالم نمیکنه همش دوس دارم بخوابم  و حوصله هیشکیو ندارم  حتی دیگه کارای روزانه یا کاریی که عاشقشون بودم قبلا رو هم نمیتونم انچام بدم و انگار منو به تخت دوختن رفتارم با خانوادم خیلی سرد شده دیگه مثل قبل با دخملم بازی نمیکنم هرشب نشخوار فکری دارم برا همین مدام در حال شیرینی و شکلات خوردنم و توی این یه سال یه عالمه تپل شدم   از خونه دوس دارم پامو بیرون بذارم حقیقتش میترسم دردل کنم با خانوادم چون مطمئنم میگن خوشی زده زیر دلت و یه جمله از حرفامم درک نمیکنن  شما هم شده بی دلیل از همه چی خسته شده باشین چرا اینچوری شدم اخه؟؟؟؟؟؟

تو چِه دانی سِرِّ جَهانی مَن زِ آنَم و تو بیرون اَز آنی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدا از افسردگی، کم خونی، کمبود ویتامین‌ها و کم‌کاری تیروئید هم هر کدوم به تنهایی میتونه این علائم رو بوجود بیاره. اول یه چکاپ کامل بده بعد برو پیش روانشناس.اگه با روانشناسی درمان بشه خیلی بهتره تا روانپزشکی

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟
جدا از افسردگی، کم خونی، کمبود ویتامین‌ها و کم‌کاری تیروئید هم هر کدوم به تنهایی میتونه این علائم رو ...

ممن.ناز راهنماییت اصلا به این مورد فکر نکرده بودم شاید تغذیم اوکی نیس اخه مصرف شیرینی جاتم عجیب بالا رفته

هیچ اتفاق خاصی نیفتاده ک فک کنی این حالتت از اونجا ممکنه شروع شده باشه؟

قسمت گنگش همینه که اتفاق خاصی هم نیفتاده یعنی شبا همش فکر میکنم و مرور خاطره میکنم ببینم چیشد که حالم اینچوری شد ولی چیز خاصی خاطرم نمیاد   

ممن.ناز راهنماییت اصلا به این مورد فکر نکرده بودم شاید تغذیم اوکی نیس اخه مصرف شیرینی جاتم عجیب بالا ...

من هم کم خونی مینور دارم هم کم کاری تیروئید و هم ویتامین دی بدنم حیلی پایین بود وقتی چکاپ دادم. حالا به این خستگی و اینا که گفتی عصبانیت هم اضافه کن.تا یکی یه چی میگفت میپریدم بهش

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟
من هم کم خونی مینور دارم هم کم کاری تیروئید و هم ویتامین دی بدنم حیلی پایین بود وقتی چکاپ دادم. حالا ...

الان پیش روانشناس برم یا دکتر داخلی و تغذیه؟

قسمت گنگش همینه که اتفاق خاصی هم نیفتاده یعنی شبا همش فکر میکنم و مرور خاطره میکنم ببینم چیشد که حال ...

یه برگه بردار همه خوبیا و ویژگیای زندگیت ک دوسشون داریو بنویس..و تغییراتی ک فک میکنی میتونه تنوع بده رو هم تو برگه ی دیگه بنویس..روزی نیم ساعت پیاده روی حتی ب زور داشته باش + آب زیااااد 

خیلی موثره 😊 

≪ زندگی کوتاهتر از آن است که عادی باشی،عجیب بمان!🐞♥️ ≫
به نظرم اگه مدام چند ماهه‌ این‌ حالتو‌ داری‌ حتما با روانشناس‌ خوب صحبت کن ولی یه هدف و برنامه ه ...

هدف زندگیم دخترمه یعنی ن اینکه خودم اصلا هدفی نداشته باشم ولی خیلی برا اینده دخترم دو دارم تلاش کنم از طرفی بی انگیزه شدم توی این یه سال حس میکنم هر کاری براش کنم بازم نمیتونم زندگی خوبی براش اوکی کنم دارم با گریه اینو میگم یه حس نامیدی دارم هروز که خبرا رو میخونم بدتر میشم و حس میکنم  یه ساله مادر خوبی براش مثل قبل نیستم 

یه برگه بردار همه خوبیا و ویژگیای زندگیت ک دوسشون داریو بنویس..و تغییراتی ک فک میکنی میتونه تنوع بده ...

ممنون از راهنماییت گلم