2777
2789
عنوان

ادم كينه اي يعني چطوريه ؟؟؟

1654 بازدید | 26 پست

مثلا اگه كسي اذيتتون كرده باشه يا تهمت زده باشه.و شما ديگه نخوايد ياهاش باشيد و از زندگي حذفش كنيد ميشه كينه؟!!!!!!!

((ميشه برا ارامش دلم دعا كنيد؟ممنون🌹🌹))

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

خیر بستگی به میزان ضربه ای که وارد شده بهت داره

مثلا ممکنه ضربه کوچیکی وارد شده و طرف مقابلم از کرده خودش پشیمون شده باشه و هزاران بار ببخشه اما تو هنوز دلت باهاش صاف نشده باشه و نبخشیش به این مورد میگن کینه کردن ولی اکه ضربه بزرگی بهت وارد شده باشه حذف طرف مقابل از زندگیت یه چیز منطقی و عادیه

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !

نه. میشه انداختن زباله راس ساعت ۹ دم در😊

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

نچ مامان من همیشه بهم میگ تو خیلی کینه ای هسی :/

کینه ای نمیدونم دقیقا یعنی چی ولی ی بار یکی به مامانم فحش دادش چند روز بعدش ک خونه نبودن رفتم خونشون و هرچی ک بود و نبودم داغون کردم :/

ی روز یکی بابامو هول دادش خونشو اتیش زدم 

ی باری یکی بدون اینک تقصیری داشته باشم زدتم ماشینشو خط اتداختم شیشه هاشم شکستم و پنجرش کردم 

افتخار نیسا شایدم ی مریض روانی ام ولی منم یه همچین گینه ای هستم 👩‍🦯

شمع تراپی انجام میدم برای 

مثلا الان گفته اب بده تو ندادی  دوسال بعد میگه اون شب اب خواستم ندادی و ناراحته

تهمت بزنه بعد تلافي نكنم فقط قطع رابطه كنم و بلاك ميشه كينه؟

نه به نظرم  آدمای سمی رو باید حذف کرد البته اگر اونا خودشون رو اصلاح کرده باشن و متوجه اشنباهش ...

نه حتي به روي خودشم نياره و بدتر اون با من بدرفتاري ميكنه و بهش برخورده كه من باهاش قطع رابطه كردم بابت تهمتش 

خیر بستگی به میزان ضربه ای که وارد شده بهت داره مثلا ممکنه ضربه کوچیکی وارد شده و طرف مقابلم از کرد ...

والا ضريه بزرگ زده خودشم كه پشيمون نيست هيچ بدتر ميكنه چون از نظر خودش تهمت نبوده و بدي نكرده تازه بهش برهورده كه من حذفش كردم 

فقط مادرش بهم گفت اين كينه كه به دل گرفتي خودتو نابود ميكنه

والا ضريه بزرگ زده خودشم كه پشيمون نيست هيچ بدتر ميكنه چون از نظر خودش تهمت نبوده و بدي نكرده تازه ب ...

حرف مادرشو جدی نگیر

به این کینه نمیگن

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !